Evlenmeden Önce Okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

erdems c

Üye
Bana bunlarla gelmeyin arkadaşlar:))))

erdems c

Üye
Bana bunlarla gelmeyin arkadaşlar ;))))

OozyStaw

OozyStaw

Üye
7. Aşırı kıskanç, kısıtlayan ve sizi denetleyen bir partner ileride de sorun yaratacaktır.
9. Size geçmişteki ilişkilerinizi sormasına izin vermeyin.
10. Onun cep telefonu ya da bilgisayarını asla karıştırmayın

bence bu maddeler saçma hani seviyorsam çok önemserim çok önemsiyorsam kaybetmek istemem kaybetmek istemiyorsam bazı şeyleri kısıtlarım karışırım ama bunu yaparken onunda bana yapmasına izin veririm. Üstelik ben erkekleri ve insanları daha fazla tanıdığıma inanıyorsam ki güvenmem elaleme sevgilimi kısıtlarım bunu çağdaş bir şekilde medenice yaparım ve insan sevdiğini kıskanır aşırısı yoktur işin sadece anlayış ve zihniyet önemlidir ve bilgisayarını cep telefonunu kurcalayın size karşı dürüst mü değil mi onu öğrenirsiniz zaten dürüstse sorun olmaz dürüst değilsede size kalmış ne olduğunu öğrenirsiniz ve ilişki sevgi üzerine değil güven ve dürüstlüğün üzerine kuruludur.

phasan

phasan

Üye
teşekkurler bilgi için

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Evlenecektim evlenmeyecem :kac:

=>@King@<=

1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
En iyisi görucu usulu :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar hadisler ve Allah cc evlenince diyor ken . Ve bir takım proflar şu böyle vs diyor . Aşa tövbe . Evlilik kutsaldır hayırlı ise olur değilse Allah bozsun. Geç olmadan imkanınız varsa evlenip ve evlendirin. Inşallah .

• Beğen
Tepkiler: Dede ve technoshark
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ya oglum her seyi de dine baglamayin lan yeter.

technoshark

technoshark

Üye
Lakin bu açıklanılanların çoğusu bana göre palavra.. Ben eşimle bu söylenilenlerin çoğunu yaşamış olsam bile yinede evlendik ve mutluyuz.. İnanmayın !!

Evlilik kutsal bir müessese.. Ve sevdiğiniz insanla evlenmek için özen gösterin..

• Beğen
Tepkiler: phasan
KayraBey

KayraBey

Üye
Müslüman kişi mutlaka evlenmelidir.
Hadis: Ölülerinizin en pisi, leş olanı, bekâr ölenlerdir. Yaşayanların en pisi, leş olanı bekâr gezenlerdir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Müslüman kişi mutlaka evlenmelidir.
Hadis: Ölülerinizin en pisi, leş olanı bekâr ölenlerdir. Yaşayanların en pisi, leş olanı bekâr gezenlerdir
Mantık olarak ta böyle

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yok artık daha neler...

• Beğen
Tepkiler: Dede
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bekarlik sultanliktir demiş üstadlar :pro:

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Teşekkürler. Bir de şey var. Şey var.. İşte anladınız. Onu nasıl anlayabiliriz?

• Beğen
Tepkiler: Kernel Ranger
phasan

phasan

Üye
Bekarlık guzeldir

03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
Teşekkürler bilgi için

yaytas

yaytas

Üye
Yabanci bi hocam vardi simdi anladim adam hakliymis bu gune kadar bana hel never get married dedi

Üst Alt