Evlenmeden Önce Okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

kurtbey00

Üye
aynen kardeşimm çok dogru bu devirde biraz zor o işlerrr katılıyorum sana helal olsunn ellerın dert gormesın klavyene saqlIkk kardeşim ;)

ertooth

ertooth

Üye
En önmelisi saygı saygıyı yitirdimmi beraber olmanın bir arada bulunmanın anlamı kalmıyor.Sonra maddiyatta önemli tabiki armut piş ağzıma düş olmaz azda olsa güzel bir işiniz en azında evinizin olması gerekiyor.Ev yoksada eşinizle birlikte çalışırsınız.

TurkPDA

TurkPDA

Üye
eskiden evlilik mukaddesti, şimdi erkeklerin en söğüşlendiği kurum maalesef !
Sözü ayrı, nişanı ayrı, düğünü ayrı dert, erkeğin resmen suyunu sıkıyorlar bu dönemlerde, ev araba ve para üçgenine sahipsen evlilik güzel, aksi takdirde, 800 yada 1000 tl gibi bir maaşla çalışıyorsan, hanımın komşunun karısındaki tek taşı al diye triplere girince bunalımlı günler başlıyor demektir, o sebeple tavsiyem şudur, evlenmeyin şaka yapmıyorum, evlenmeyim !
Ben inanmıyorum eski osmanlı kadınlarının kaldıgına artık !
Paran yoksa, askta sevgide saygıda yok demektir, şimdi bu lafıma karşı çıkan bayanlara yaranma taraftarı erkekler arkadaşlar olursada, evlenin anlarsınız ne demek istediğimi diyorum !

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evliyim ve ilerde boşanırsam bir daha evlenirsem iki olsun. Yok arkadaş bayanlar öyle bir uçmuşki tutabilene aşk olsun. Ne yapsak yaranamıyorum evdeki dişi yaratığa :) sürekli kıyaslama sürekli dırdır. En son kafama bir tane sıkacam ama gene dırdır eder ortalığı kirlettin diye , Allah biz erkeklere yardım etsin diyorum başkada bir şey demiyorum
:kop2::kop2::kop2:

genç barbaros

Üye
bekarlık sultanlık

fgfuture

Üye
Bbbbbbnbbnnn

Son düzenleme:
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
12 yil gec kaldik okumakta:ehe

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
tarxhn

tarxhn

Üye
cekmek zorunda degılsın bosa gıtsın. Bekara karı bosamak ne kadarda kolay :ehe

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Bekarlık sultanlık falan değildir. Bekarlık sefilliktir, abazanlıktır. Kendi bulaşığını kendi yıkayan, ihtiyacını eliyle gideren sultan gördünüz mü siz hiç ?
Benim bildiğim sultanlar sarayda yaşar, haremi falan olur. Haksız mıyım ?

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
bence bulduğunuz eş çok önemli seni seven biriyle evlenmek var birde anne veya babanın ve başka kişilerin bulduğu, sırf başkaları uygun görmüş diye evlenirseniniz evliliğiniz bir ömür değil sadece 3 veya 5 yıl sürer

somurtukk

somurtukk

Üye
güzel bir bilgiydi tesekkürler

saranghaee

saranghaee

Üye
teşekkürler güzel paylasım. ben yazılanlara katılıyorum. Evlenmek için acele etmemek gerek. Ne de olsa seçtiğimiz insanla hastalıkta da sağlıkta da bir ömrü beraber geçireceğiz. Aslında bize düşen şey niyetimizi belli edip Allahtan hayırlısını dilemektir...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:tşk: güzel bilgılendirme :oke:

esokmen

esokmen

Üye
Yararli. Tesekkurler

schindler2013

Üye
teşekkürler

mesutcinik

mesutcinik

Üye
akademik kariyer yapın bırakın evlenmeyi :)

takas55

Üye
bekarlık sultanlık;)

takas55

Üye
karyerde bi yre kadar;)

Üst Alt