Evlenmeden Önce Okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
27 yaşından önce evlenmeyin sonra çabuk bıkarsınız bıraz takılın erken evlenen de varsa şimdiden boşansın sonra tekrar evlenir:)

buketcik

buketcik

Üye
evlenmek mi? ne evlenmesi oda nee:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ama ben şimdi okumak istiyordum :(
Neyse, madem evlenmeden önce okunması gerekiyor ben de öyle bir durum olduğu vakit okurum :(

:ehe

27 yaşından önce evlenmeyin sonra çabuk bıkarsınız bıraz takılın erken evlenen de varsa şimdiden boşansın sonra tekrar evlenir:)
Boşanın boşanın :eller:
Sonra tekrar evlenin!.. Ooooh :eller:
Gelsin paralarrrrr :eller:

samety500

samety500

Üye
aynen katılıyorum bunlara yaa.çok doğru açıklama olmuş ;)

ssaytek16

Üye
evlilik güzel bir müessese hayata ve yaşam dair herşeyini payşacağın insanla ömrü tepmek...

wildtiger223

wildtiger223

Üye
eşinizı kıskanmayın dio iyi artık bırakalımda önüne gelen ona baksın varmı başka derdi? Bide sorun bakalım söylediklerini kendi uyguluyormu? 7 , 9 , 10, 12. Maddelere kendisi uyuyorsa onun boynuzlar tavanı sürtüyordur artık :d: :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: kurtbey00

webciomer

Üye
bence baştan aşşağı yanlış çok saçma bunlar bunu yazan kişi saçmalamış herbiri yalan ve yanlış dolu böyle abuk sabuk yazılardan kaçınalım evlilik çok önemli bir müesesedir böyle saçma yazılara yer vermeyin. Birde unutmayın biz TÜRK üz
bende türküm. Bu bana bir üstünlük mü kazandırıyor?

----------Eklendi @ 23:25:51 ---------- Yazıldı @ 23:20:57 ----------

işte benim idolüm olan insan:d:
arkadaş sen bence bir doktora görün

----------Eklendi @ 23:28:24 ---------- Yazıldı @ 23:25:51 ----------

yok öyle evlenme boşanma. Kadınları köle gibi alıp bırakma olurmu.

----------Eklendi @ 23:31:33 ---------- Yazıldı @ 23:28:24 ----------

eşinizı kıskanmayın dio iyi artık bırakalımda önüne gelen ona baksın varmı başka derdi? Bide sorun bakalım söylediklerini kendi uyguluyormu? 7 , 9 , 10, 12. Maddelere kendisi uyuyorsa onun boynuzlar tavanı sürtüyordur artık :d: :D :ehe
arkadaş Yüce Allah ibret olsun diye dişi'sini kıskanmayan sadece domuzu yaratmış. Köpek bile kıskanır dişi'sini. Kardeş eğer hanımına kimsenin bakmasını istemiyorsan tesettürlü bir bayan al. Rahat ol. Kimse ona bakmaz:-)

__xXx__

__xXx__

Üye
tek bir insanla bir ömür geçer mi?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
8.madde cok onemli saygi.onun dsnda yok telefonunu karistrmayn pcsine tutmayn.oyle bir karisirim ki akli sasar.sahiplenme diye bisey var.benden saklycaksa zaten biseyleri isimiz var..

----------Eklendi @ 21:47:21 ---------- Yazıldı @ 21:45:52 ----------

tek bir insanla bir ömür geçer mi?
siradan biriyle gecmiyo zaten.evlenmeye layik gorduysen eger gecer.en degerlin oluyo cunku:)

__xXx__

__xXx__

Üye
8.madde cok onemli saygi.onun dsnda yok telefonunu karistrmayn pcsine tutmayn.oyle bir karisirim ki akli sasar.sahiplenme diye bisey var.benden saklycaksa zaten biseyleri isimiz var..----------Eklendi @ 21:47:21 ---------- Yazıldı @ 21:45:52 ---------- siradan biriyle gecmiyo zaten.evlenmeye layik gorduysen eger gecer.en degerlin oluyo cunku:)
haklısın hacı ama o kişiyi de tam isabet ettirmek lazım doğru kişiyi bulmak zor

spartuas

spartuas

Üye
haklısın hacı ama o kişiyi de tam isabet ettirmek lazım doğru kişiyi bulmak zor
Merak etme yukarıda allah var. Mutlaka iyi bir zamanda uygun bir eş karşımıza çıkaracaktır. :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
paylaşım çok yararlı olmuş teşekkürler

u_cosar

u_cosar

Üye
bu ne yaaa antlaşma gibi sanki :D :ehe

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
karıyı şiddet altında tutmıcan ama 1 kere sağlam dövcenki havalanmasın sora ben öle yapcam

greenmile

greenmile

Üye
sokak ağzıyla konuşmasak daha iyi

kanser0101

Üye
Yok hayır.Dayak yok kardeşim.Peygamber efendimize(sav) bir kişinin hanımına tokat attığı haberi ulaşınca kısas uygulayın buyurmuslardir.
Birde eş konusunda RAMUZ EL EHADIS kitabında...Dindar olanın seçilmesini tavsiye etmişlerdir
Esselatü vesselamü aleyke YaRASULALLAH.Dua edin insaallah

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ne evlenmesi yaa en iyisi tek yaşamak :D

Üst Alt