SelmanTE
Üye
Bence Evlenmeden Once Bazi Seylerin Yasanmasi Yanlis. Mesela Sizin Esiniz Olacak Kisinin Bit Baskasiyla Evlilikte Yasanmasi Gereken Seyleri Bir Baska Erkekle Yasayip Daha Sonra Anlasamayarak Ayrilip Sizinle Yeni Bir Aska Baslamasi Nasil Olur? Boyle Biriyle Mi Yoksa Bazi Seyleri Ilk Kez Sizinle Yasayacak Olan Bitiyle Mi Evlenirsiniz. Ve Ayni Durum Kiz Kardesiniz Icinde Gecerli.
bu tür konuşarda yazdıkların çok hoşuma gidiyor alperen.
ve sadece altına imzamı atıyorum
Bence Evlenmeden Once Bazi Seylerin Yasanmasi Yanlis. Mesela Sizin Esiniz Olacak Kisinin Bit Baskasiyla Evlilikte Yasanmasi Gereken Seyleri Bir Baska Erkekle Yasayip Daha Sonra Anlasamayarak Ayrilip Sizinle Yeni Bir Aska Baslamasi Nasil Olur? Boyle Biriyle Mi Yoksa Bazi Seyleri Ilk Kez Sizinle Yasayacak Olan Bitiyle Mi Evlenirsiniz. Ve Ayni Durum Kiz Kardesiniz Icinde Gecerli.
Arkadaşlar haklı olabilirsiniz kendi açınızdan saygı duyarım
Ama kız arkadaşım annesi-babası ayrıldığı için küçükken evlilikten nefret ediyor. Zaten bende eskiden bu yana evlenmeyecem derdim. Tam istediğim şekilde oldu diyebilirim.
Sonuçta ne zararı olabilir ki? Aynı evdesin, eşin olarak görüyorsun her açıdan ama sadece resmi nikahın yok? Resmi nikah bence kağıtta değil kafada olmalıdır
Gelen etiketler de göz kamaştırıyor ahmet
Benim görüşüm; Etrafta ki insanların düşünceleri benim için önemlidir, üstüne titrediğim insan için böyle düşünülmesini istemem.. Dışarıdan bakan bir insan bizi görür ve güzel bir çift der, yanında ki onu dürter onlar evli değil der.. Bu insanın düşünmesine sebep olur birden, bunlar evlenmeden aynı evde mi kalıyor vs. Ben sevdiğim, değer verdiğim eşim olacak kimse için böyle düşündürtmem.. Akıllarına bile getirtmem..
Tartışalım ahmet, her türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?