Cezzbedici3
Üye
görmedim abi kusura bakmaOnu ilk ben dedim![]()
görmedim abi kusura bakmaOnu ilk ben dedim![]()
görmedim abi kusura bakma![]()

görmedim abi kusura bakma![]()

Gelin gelin
Cehennemdeki malikaneme hepinizi beklerim![]()

İlk misafir benim galiba
----------Eklendi @ 19:19:12 ---------- Yazıldı @ 19:12:15 ----------
Konu için de yorum yapayım. Birisi ''Şu kadar çocuk yapın'' dedi diye onu dinleyecek değilim. Benim çocuğumun bakımını kendisi yapmayacak zira..
Evlenir evlenmez çocuk da istemem. Biraz gezip tozmak gerek. Ama bebekleri de çok severim. İsterim olmasını.

Nedense bu yorumun tüm kızların ortak sözü ; ''evlenince hemen cocuk istemem ama bebekleri severim,isterim ' gibi![]()

hadi beni ikna ette görelimYa olay çok kolay iki tane bebek resmi,video,bebis konusması göster kızlar tav hemen
-Ne zaman yapiyoruz?![]()

hadi beni ikna ette görelim![]()

Off çok uzaktasın bana
Yoksa pul koleksiyonumu göstersem is tamam![]()
büyü gel ablacım sen 
büyü gel ablacım sen
![]()

aynen ölle bi tek sen !!AhahahEsra'yı bi tek ben ikna edebilirim
![]()

Nedense bu yorumun tüm kızların ortak sözü ; ''evlenince hemen cocuk istemem ama bebekleri severim,isterim ' gibi![]()
![]()
Önce beni büyüt sonra da ......![]()

Ben 'çocuğum hiç olmasın' demiyorum farkındaysan. O yüzden isterim dedim. Gerçekten bebekleri, çocukları çok severim. Ama evlenir evlenmez de istemem diyorum. Biraz keyfime bakmak isterim. Açıklayıcı olmuştur umarım..

takılıyor pınar yaa kızma sen espriden anlarsın
Ben 'çocuğum hiç olmasın' demiyorum farkındaysan. O yüzden isterim dedim. Gerçekten bebekleri, çocukları çok severim. Ama evlenir evlenmez de istemem diyorum. Biraz keyfime bakmak isterim. Açıklayıcı olmuştur umarım..
![]()

Açıklanılıcak bi durum yok zaten cümleniz gayet açık, bu konuda resmi olmanıza gerek yok sonuc olarak sohbet için açıldı bu konu..
Heh ben böyleyin diyosanız tabi oaly değişir, sakalarımızı tek taraflı yaparız bişey değişmez.![]()