Evlenirseniz çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

die4you.

Üye
Düşünüyoruz ailecek hatta adınıda ''maxicep'' ikinci isminide ''şifremiz'' olucak.
Büyüdükçe rütbe vericez.

Neyse gerçeğe dönelim,zaman ne gösterirse şimdilik planımız yok onunla ilgili.

spartuas

spartuas

Üye
Çocuk yapılmazmı yaa :) tövbee knuya bak :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
TheCower

TheCower

Üye
En az üç tane :) ama önce bi tane tabi kesmezse bakarız :)

minoo

minoo

Üye
Gelin gelin :D
Cehennemdeki malikaneme hepinizi beklerim :D

İlk misafir benim galiba :zuhaha:

----------Eklendi @ 19:19:12 ---------- Yazıldı @ 19:12:15 ----------

Konu için de yorum yapayım. Birisi ''Şu kadar çocuk yapın'' dedi diye onu dinleyecek değilim. Benim çocuğumun bakımını kendisi yapmayacak zira..

Evlenir evlenmez çocuk da istemem. Biraz gezip tozmak gerek. Ama bebekleri de çok severim. İsterim olmasını.

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi

İlk misafir benim galiba :zuhaha:

----------Eklendi @ 19:19:12 ---------- Yazıldı @ 19:12:15 ----------

Konu için de yorum yapayım. Birisi ''Şu kadar çocuk yapın'' dedi diye onu dinleyecek değilim. Benim çocuğumun bakımını kendisi yapmayacak zira..

Evlenir evlenmez çocuk da istemem. Biraz gezip tozmak gerek. Ama bebekleri de çok severim. İsterim olmasını.

Nedense bu yorumun tüm kızların ortak sözü ; ''evlenince hemen cocuk istemem ama bebekleri severim,isterim ' gibi :ehe

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Nedense bu yorumun tüm kızların ortak sözü ; ''evlenince hemen cocuk istemem ama bebekleri severim,isterim ' gibi :ehe

Ya olay çok kolay iki tane bebek resmi,video,bebis konusması göster kızlar tav hemen :ehe
-Ne zaman yapiyoruz? :kop:

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Ahahah :ehe Esra'yı bi tek ben ikna edebilirim :pro:

• Beğen
minoo

minoo

Üye

Ben 'çocuğum hiç olmasın' demiyorum farkındaysan. O yüzden isterim dedim. Gerçekten bebekleri, çocukları çok severim. Ama evlenir evlenmez de istemem diyorum. Biraz keyfime bakmak isterim. Açıklayıcı olmuştur umarım..

:ağlarım: :haha:

Önce beni büyüt sonra da ......:ehe

Sözlerinize dikkat ederseniz sevinirim :oke:

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi

Ben 'çocuğum hiç olmasın' demiyorum farkındaysan. O yüzden isterim dedim. Gerçekten bebekleri, çocukları çok severim. Ama evlenir evlenmez de istemem diyorum. Biraz keyfime bakmak isterim. Açıklayıcı olmuştur umarım..

Açıklanılıcak bi durum yok zaten cümleniz gayet açık, bu konuda resmi olmanıza gerek yok sonuc olarak sohbet için açıldı bu konu..
Heh ben böyleyin diyosanız tabi oaly değişir, sakalarımızı tek taraflı yaparız bişey değişmez. :oke:

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

:oke:
takılıyor pınar yaa kızma sen espriden anlarsın :D

Revengeful

Emekli Yönetici
çocuk sevmem :D

minoo

minoo

Üye

Açıklanılıcak bi durum yok zaten cümleniz gayet açık, bu konuda resmi olmanıza gerek yok sonuc olarak sohbet için açıldı bu konu..
Heh ben böyleyin diyosanız tabi oaly değişir, sakalarımızı tek taraflı yaparız bişey değişmez. :oke:

Benim resmiyetim sana değildi yahu sen neden alındın :ehe