Evkurdan Telefon Alma Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Evkurdan Telefon Alma Hakkında
Selamın aleyküm arkadaşlar. Evkurdan telefon almayı düşünüyorum. Fakat ben Ispartada yaşıyorum ve evkur sitesine girdigimde bu ile gönderim yapılmıyor diyor. Telefonu antalyadan bi akraba gondersem senetleri falan buraya gondertebilir miyim? Yani demek istedigim herşeyin adresi Isparta olacak fatura imza atılıyorsa onun kağıtları. Ama telefon antalyaya gidecek. Bu oluyor mu yapabilir miyim acaba? Birde konu yanlıs yerdeyse kusura bakmayın moderator arkadaslarda dogru yere tasırsa sevinirim. Simdiden tesekkurler

Febris

Febris

Üye
Telefonla arayıp görüşseniz daha detaylı bilgi alırsınız sanırım olur ama

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür ederim arayip sorayim bi

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Teslimde ikametgah kağıdı alıyorlarmıs malesef sadece bulunduğu ilde evkur olanlar satın alabiliyormuş

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence tanıdığınız limiti olan bir arkadaşınız falan varsa onun kredi kartıyla hepsiburada vatan teknosa gibi yerlere bak daha uyguna gelir taksitleri her ay arkadaşına ver eğer yapabilirsen böylece daha ucuza gelir hem arkadaşına nazın geçer birkaç gün sıkıntı yaşarsan evkur hiç affetmiyor direk senetleri avukata veriyor.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Kimsem yok ki kredi kartini verecek olan. Zaten iPhone 5 alacaktım adamın kendi telefonu onun altında bir şeyken bana iPhone 5 almaz :) yinede cok tesekkur ederim ilginiz icin

xxnurixx

Üye
bulundugu ilde şübe olanlar alabilir sadece ama tavsiye etmem tuuzak gibi bi kaç ay ödeme on tane avukat geziyto pesinde :D :d

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Evkurdan bişey almanızı tavsiye etmem müşteriye ilgisi berbat derecede ve fiyatlarıda oldukça pahalı hele elden taksitle bin liraya bişey acaksanız 400 lira felan üstüne koyuyolar taksitleri geçirince hemen arayıp ikaz ediyolar

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Alamiyorum zaten arkadaslar ilginiz icin tesekkürler :D

xxnurixx

Üye
:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt