Evet Doğru Bildin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
Evet Doğru Bildin
evet o benim
hani ilk gördüğünde--vaavv--dediğin
--allah be çocuğa bak--dediğin çocuk..

ne oldu ne deişti
şimdi neden --iiiğğhh--dedin?
insan kendi eserinden tiksinirmi??

saçım sakalım birbirine karışmışsa
kıyafetim yırtık pırtıksa
sanmaki aklım karışık

benim hala tek bir gerçeğim var
evet doğru bildin;
sen...

gittiğin günden beri
seni bekliorm
burada

hadi zorla biraz hafızanı
düşün burası neresi..
evet doğru bildin;

burası beni yıllarca sürecek olan sensizliğe
mahküm edip
sorada ardına bile bakmadan
çekip gittiğin yer...

. ... .
gknky

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
ellerine saglik kardesim guzel

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
içinde bir parça kendini bulduysan ne mutlu bana . ... .

ua_yako

ua_yako

Üye
tek keLimeyLe 10 numara saheser!!!!

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim işte neden yazdığını bilmiosun içindeki öfkeni kinini sevgini aşkını özlemini boşaltıosun böle şeyler çıkıo ortaya . ... .

ua_yako

ua_yako

Üye
vaLLa dogru soLiosun ama boLe seyLer yazarak seni bu haLe getireni unutamayacaksin!!!
ama yinede yazdigin seyLer cok ho$ cok guzeL ...bizLe payLasman ise hepsin den guzeL

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
her unutmak yeni bir hatırlamanın başlangıcıdır . ... .

ua_yako

ua_yako

Üye
heyyyttt ßea

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
klavyene sağlık dicey

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bukadar basit olsa keşge unutmak
paylaşım için sağol

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
çok zor unutmak en qazından bana göre çok zor

padme

padme

Üye
guclu ol,uzuntunu belli etme ona

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
onu görmüorm ki
en son arkadaşımın d.gününe gelmiş sevgilisiyle orda gördüm

padme

padme

Üye
Aslinda bilemiyorum ,belki daha cok gormek ilk anda zor olsada daha sonralari isi biraz daha kolaylastirir.Gormeyince icindeki duygu buyur buyur ve yine buyur.Cok sevdigim birinin istemeden (aslinda bir yalnis anlamaydi bence) kalbini kirdim ve o da geri donulmesi olanaksiz bir yola girdi.Hic bir sey yapamadik ve hala yillar gecmesine ragmen yapamiyoruz.Konusuyoruz olmuyor ,gormeyince daha cok buyuyor ve iste sizleri gordukce karsilikli birseyler yapabilmeyi umit ediyoruz aslinda ediyorum demeliyim galiba.O nasil yapiyor bilemiyorum ama bana olan ofkesi bir turlu gecmiyor

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
geçmeyebilir bence onla konuş açıkca herşeyi anlat...
benim için imkansız bari senin için imkansız olmasın arkadaşım

padme

padme

Üye
Tessekkur ederim.Ahh benimkini bilsen ,seninkinden daha imkansiz.Karsimda inatci ,tas kafali bir boga var )Artik bilemiyorum,belkide ofkesinden artik beni sevmiyor ve benimle ugrasiyor ya da hala seviyor ve aci veriyor.....Bilmiyorummmmmm artik.Sadece icimden gecenleri ,yapmak istediklerimi yapiyorum ,karar ona kalmis veya inanip inanmamak.En azindan keske sunuda deseydim,yapsaydim falan demiyorum artik. :)Seviyorsam seviyorum.Arkadaslarinda dedigi gibi insan sevdigi kadar insandir.

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(padme &#064; May 18 2006, 01&#58;55 PM) [post=337180]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tessekkur ederim.Ahh benimkini bilsen ,seninkinden daha imkansiz.Karsimda inatci ,tas kafali bir boga var )Artik bilemiyorum,belkide ofkesinden artik beni sevmiyor ve benimle ugrasiyor ya da hala seviyor ve aci veriyor.....Bilmiyorummmmmm artik.Sadece icimden gecenleri ,yapmak istediklerimi yapiyorum ,karar ona kalmis veya inanip inanmamak.En azindan keske sunuda deseydim,yapsaydim falan demiyorum artik. :)Seviyorsam seviyorum.Arkadaslarinda dedigi gibi insan sevdigi kadar insandir.
[/b][/quote]

bende senin gbiyim artık kimi sevdiğimi kimden nefret ettiğimi bilmiorm.ama sevmiorm o kızı bunuda biliorm . ... .

jöly

Üye
yine güzel bir şiir yazmışsın

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
saol ablacım

chuancey

chuancey

Üye
kardeşim süpersin her zamanki gibi bende konuşmaya başlasam işin içinden çıkamayız yüreğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...