Evet beyler telefonla bİr yerİ aramak artik bedava

Sponsorlu Bağlantılar

KenanK

KenanK

Üye
    Konu Sahibi
Evet beyler telefonla bİr yerİ aramak artik bedava
Bizden Telekom, web sitesi üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi hizmetini başlattı. Ancak bir şartları var.

Dünyada SPC (Sponsored Call) olarak anılan bu yeni servis ile telefon çağrılarının bedellerini sponsorlar, bir başka deyişle reklamverenler karşılayacak. TelefonBizden servisine üye olan kullanıcılar, web sitesi üzerinden, arayacakları telefon numarasını çevirdikten sonra, 15-20 saniye aralığında bir reklam filmi izleyerek, 1,5 - 4 dakika arasında ücretsiz telefon görüşmesi yapabilecek.

web sitesi üzerinden, aynı isimdeki yazılımı kullanarak Türkiye çapındaki tüm internet kullanıcılarının yararlanabileceği bu servis ile ücretsiz aramalar yurt içi sabit ve mobil telefonların yanı sıra 200’den fazla ülkeye yönelik gerçekleşebilecek.

TelefonBizden servisini Türkiye’de kullanıma sunan Bizden Telekom A.Ş.’nin, bilişim sektöründe 25 yıllık deneyimi olan kurucu ortaklarından Serdar Erdem; “ sisteminin oluşturulması için 1 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapıldı, programın üretilmesi ise 2 yıllık bir çalışmanın ürünü. Yazılımı geliştirmek için çalışan 300’e yakın mühendisin beyin gücü yatırımını hesaplamak ise güç. Türkiye’de telekomünikasyon hizmetlerinin özelleştirilmesinden sonra gerçekleştirilen ilk yüksek katma değerli hizmet olan TelefonBizden servisi, iletişimin de hızla kişiselleşmesi nedeniyle reklamverenler tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor.” dedi.

Türkiye çapında bilişim teknolojisi ve telekomünikasyon hizmetlerinden yararlanma oranının, AB ülkeleri ve ABD’ye göre henüz düşük olduğunu belirten Serdar Erdem; “Türkiye’nin genç nüfusu ve yeni teknolojilere adaptasyon hızı göz önüne alınırsa, ülkemizin de bir teknoloji devi olmaması için hiç bir sebep yok. Bilişim teknolojilerinde yaşanacak her gelişme, nihayetinde tüketiciye ve onun bütçesine yansıyacaktır. İnternet üzerinden sunulan yaşamın, çok kısa zamanda önemli gelişmeleri içereceğini hep birlikte göreceğiz.” dedi.

TelefonBizden yazılımı için 3’ü ABD’de olmak üzere, toplam 6 sunucunun devrede ve onlarca kişinin 7 gün 24 saat sistemin sağlıklı işlemesi için çalışıyor. servisi üzerinden sağlanan ücretsiz telefon görüşmeleri olanaklarının yıl sonuna kadar daha da geliştirilmesi bekleniyor.

Haberleşme giderlerinde önemli bir tasarruf sağlayacak olan servisi kullanıcılarında, bu hizmeti karşılayan firma veya markaya sempati ve aidiyet yaratması beklenirken, reklamverenin de mesajının kime ulaştığını birebir takip edebiliyor olması reklam sektörüne verimlilik ve dinamizm kazandıracak.

TelefonBizden servisinin hizmete gireceği Ocak 2009’dan itibaren internet kullanıcıları arasında yaygınlaşması ve reklamverenlerin de yeni mecrası olarak iş dünyası içinde büyük ilgi uyandırması bekleniyor.

Evet arkadaşlar bedava ya konuşmaya başlayabilirsiniz​

• Beğen
Tepkiler: WATERZAN

Ozan

Ozan

Admin
Güzel proje, umarım yarıda kalmaz ve sürekli aktif bir şekilde faydalınabilir düzeyde olur ..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Denedim ve kullandım gerçekten de çok ama çok güzel bir program. Bizleri de bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Cep telefonlarını aradığınızda konuşma süreniz 1dk 28 sn olarak
Sabit hat aradığınızda da 4dk 58 sn konuşma süresi veriyor. Fakat şehir içi görüşme yapmanıza imkan tanınmıyor :)

Voip + bu program çok işime yarayacak.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
denedim suan =)

ve cok basarli sasirdimda ayn zamanda yurt disina 57sn veriyor sure kisa ama abarmylm di mi buna sukur :)

yoruk_41

yoruk_41

Üye
cok guzel bi program ses gayet guzel gelıp gıdıyor

KenanK

KenanK

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Arkadaşlar Yorumlarınız İçin...

yns20

Üye
Saol ama yogunluktam dolayı uye olamadım yınede tşk

yns20

Üye
üyelik nasıl yapcaz paso ypgunluk dıyo çaresı var mı kardesım bunun

KenanK

KenanK

Üye
    Konu Sahibi
Üye Alımı Tekrardan Aktif Olmuştur... Bilginize...

zorbey27

zorbey27

Üye
üye oldum ama email gelmedi :(

borisu

borisu

Üye
Adımız beleşçiye çıkmasın,bilgi vermek için söylüyorum kesinlikle üye olmak aklıma filan gelmedi yani :D
Yoğunlaşmış site,üye alımı için takibe devam diyorlar...Bizde voipwise var,sabit onda da beleş,ama paran olursa tabii.Teşekkürler..Hepimiz için dua edicem üye alımlarına başlasınlar geri xP

cool_eagle

Üye
üye alımı durdurulmuş yaa:S

kutlay_ku

Üye
ya limk e tıklayınca hostburger diye bişi çıkıyo. nedenini bilen warsa. saolun :S

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Teşekkürler paylaşım için işe yarar :)

karahan2500

Üye
arkadaşlar telefonla bedava aramak için ne yapcaz.

pontus

Üye
site kapanmış. gemiş olsun :DD

Üst Alt