Evet beyler Herkes En sevdiği Tweak'i Açıklamasıyla Beraber Yazsın.

Sponsorlu Bağlantılar

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Evet beyler Herkes En sevdiği Tweak'i Açıklamasıyla Beraber Yazsın.
Benim en sevdiğim tweak şuan AndroidLock Xt: Android ve bir çok arayüz ile kilit ekranı kaydırma temasını, şeklini değiştiriyor.
 


Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Artik basic adblocker tweak linktunes etkilemiyor linktunes girip istediginiz kadar sarki indirin 8.4 sorunsuz artikkkk ....Yapmaniz gereken tek sey Linktunes for ios 8 yaz Veeeeee Xarold reposundan indir ondan sonra gir linktunes e istedigini indir eski sarkilar bile var turkce hemde
 
  • Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
yasin213

yasin213

Üye
Springtomize 3. Telefonun bildirim ekranından simgelerin büyüklüğüne, denetim ekranından operatör yazısına, kilit ekranından dock bölümüne kadar neredeyse tüm görselliğini değiştirebiliyorum.
 
Son düzenleme:
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
MessageHeads:

Mesajlaşmayı Sevenler İçin Facebook Messanger Tarzı Baloncuk SMS Uygulaması
________________
Windows 10 İle Tapatalk'tan Gönderildi
 
alical33

alical33

Üye
Frontflash ile apple ın retina Flaş diye lanse ettiği uygulamayı kullanabilirsiniz
 
alical33

alical33

Üye
Ne ise yarar retina flas hoca
Ön kamera ile fotoğraf çekerken ışıksız ortamda ön flaşı açtığınız zaman ekran beyaz olup yüzünü fener gibi aydınlatıyor daha aydınlık selfie çekebiliyorsunuz
 
  • Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
yasin213

yasin213

Üye
En sevdiğim tweak artık Springtomize değil :)
Bundan sonra Flex. Aynı Cydia gibi içerisinde çok miktarda modlamalar barındıran bir "mod mağazası". Mesela Müzik uygulaması için "Tam ekran" modlamasından tutun da parola ekranındaki renkleri değiştirmeye kadar birçok modlama var. En güzeli de hangi uygulama için modlama arıyorsam rahatlıkla bulabiliyorum. Yüklediğimiz uygulamaların listesi çıkıyor, hangi modlama hangisi uygulama için geçerli diye düşünüp zaman kaybetmiyorum.
 


Üst Alt