Anußis
Üye
Evet Beyler Aradığımı Buldum ve Sizlerle Paylşyorm. ''Nokia X6 V21 Product Kodu Türkiye Black'' İçin
Evet ben burada sormuştum ve kimseden yanıt alamadım . Ve Ben başlatmak istedim sanırım çoğu kişide V21in kodlarını bulamıyordu. Ben buldum sizlerle paylaşıyorum Bi teşekkürü hak ediyorum sanırım
NOKIA X6 RM-559
059B015: RM-559 CVT TR 16GB Black = V21 TR Kodu
Bu Kod ise V21 i kesinlikle görüyor kendim tarafından denenmiştir. Sorunsuz Olarak Update yapabilirsiniz.
buyrun buda resim
NOKIA X6 RM-559
059B015: RM-559 CVT TR 16GB Black = V21 TR Kodu
Bu Kod ise V21 i kesinlikle görüyor kendim tarafından denenmiştir. Sorunsuz Olarak Update yapabilirsiniz.
Nemesis Programını
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NSS İle Kodları Değiştirmek ...
1.Telefonunuzu USB Yolu ile PC ye bağlayın.
2.Programı açın ve sağ üst köşede bulunan büyüteçe tıklayın
3.Phone info yazan yere tıklayın ve yandaki ''Scan'' a basın
4.Flash bölümüne tıklayın ve Product yazan yerin yanındaki Scan tuşuna basın boşluğa telefonunuzun Kodu gelecektir. Bunu bi yere kaydedin.
5.Ve Tekrar Phoner infoya gelin sağ yan tarafta product code var oradaki enable yazan 1.boşlugu seçin ve size verdiğim kodu oraya yapıştırın. alttaki write tuşuna basın.
6.Flash sekmesine tekrar gelin ve scana basın . boşluga kod cıkacaktır değiştirdiğiniz kod orada gözüküyorsa işlem tamamdır. Şimdi Nokianın orjinal update programı ile güncelleyebilirsiniz.
1.Telefonunuzu USB Yolu ile PC ye bağlayın.
2.Programı açın ve sağ üst köşede bulunan büyüteçe tıklayın
3.Phone info yazan yere tıklayın ve yandaki ''Scan'' a basın
4.Flash bölümüne tıklayın ve Product yazan yerin yanındaki Scan tuşuna basın boşluğa telefonunuzun Kodu gelecektir. Bunu bi yere kaydedin.
5.Ve Tekrar Phoner infoya gelin sağ yan tarafta product code var oradaki enable yazan 1.boşlugu seçin ve size verdiğim kodu oraya yapıştırın. alttaki write tuşuna basın.
6.Flash sekmesine tekrar gelin ve scana basın . boşluga kod cıkacaktır değiştirdiğiniz kod orada gözüküyorsa işlem tamamdır. Şimdi Nokianın orjinal update programı ile güncelleyebilirsiniz.
buyrun buda resim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız