Placebo-
Üye
Bence hiç birini alma NEXUS 4 al güncelleme konusunda kafan rahat olsun.2013 e kadar ülkemizde satışta olur.
Nokia'nın ses kalitesine diyecek bişeyim yok ama beatsin adı var tabi
Sadece bu iki telefonu diyor..
- - - Eklendi - - -
Adı batsın.Dünyanın parasını verdim. Verdiğim paranın çeyreği ile aldığım sennheiser ondan daha iyi çıktı.
Sanırım çok çektin Beats'ten bak şimdi bi tuhaf oldum Nokiacı duygularım depreşti
Benim o duygular hep tavan yapıyor.Ama hakikaten söylim One X+ 2000 tl üstü olur ve değmez bence ya.
Lanet olası Elop Symbian'ı bırakıp gitmeseydi nolcakti sankiWP'ler hiçte benzemiyo Nokia'ya. Alışmak çok zor
Alışırsın. Gayet hızlı. Ve yeni çıakcak oyunları bir görsen..
aynen katılıyorum zaten yeni wp8 reklamlarında nokia kulanılıyor buda demek oluyorki nokia şu an windowsun nexus gibi..windows phone'lu bir cihaz alacaksan lumia 920 almalısın. zaten microsoft nokia'yı kendi şirketiymiş gibi kullanıyor. bu demektir ki en sağlam windows phone'lu telefonlar nokia'nınkiler olacak.
İlk mesajlarda nokiacepte sonuc herzaman nokiadir demistimPeki ben Android'e ne zaman geçicemYine mi Nokia Neyse anlaşılan herkes Lumia diyecek hepinize çok teşekkürler.2 ay daha düşünüp en doğru kararı bulacağım herkese iyi forumlar.
Peki ben Android'e ne zaman geçicemYine mi Nokia Neyse anlaşılan herkes Lumia diyecek hepinize çok teşekkürler.2 ay daha düşünüp en doğru kararı bulacağım herkese iyi forumlar.
eğer gerçekten kaliteli müzik istiyorsan not2 al çünkü flac biçimini destekleyen tek telefon o. ama genel olarak oyun hariç her konuda lumia gerçekten önde.
Oyun konusunu dun geceden sonra tekrar bir arastir derim
biliyorum ama hala 1-2 ayı var tam dolmasına. eğer arkadaş aceleci ise diye öyle dedim.
1-2 ay mı? Bir hafta on gün sonra tekrar görüşelim kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?