Pikkaccu
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu forumda cikmasi %99 olan sonuc lumiadir bosuna konu acmaya gerek yok
Bu arada Beats Audio yanıltmasın seni. Nokia'dada kos koca dolby var.
Ben bu konuyu hangisi daha iyi diye açmadım ki hangisi bana uygun diye açtım
İstediğin şey İnternet : Lumia 920
Müzik : Yine Lumia bence.Beats audio gerçekten övüldüğü gibi değil ki. Sennheiser çok daha ucuz ama çok daha iyi ses veriyor mesela.
Kulaklik dedin mi iphone
Senin icin uydururlar onu
Tartışma çıkartma kardeşim yardım etmeyeceksen konudan ayrıl
Sonucu belli #Reklam - Mesajı Rapor Edin#te
İnterneti hızlı olsun diyorum ama benim için ses daha önemli Symbian'a Opera yükleyince onun hızı bile bana yetiyorİstediğin şey İnternet : Lumia 920
Müzik : Yine Lumia bence.Beats audio gerçekten övüldüğü gibi değil ki. Sennheiser çok daha ucuz ama çok daha iyi ses veriyor mesela.
Şimdi bir şey biliyoruz ki söylüyoruz. Herkes Lumia diyorsa vardır bişiler.
İnterneti hızlı olsun diyorum ama benim için ses daha önemli Symbian'a Opera yükleyince onun hızı bile bana yetiyor
İnterneti hızlı olsun diyorum ama benim için ses daha önemli Symbian'a Opera yükleyince onun hızı bile bana yetiyor
- - - Eklendi - - -
Ah şu Lumia'nın görünümü biraz daha düzgün olsaŞaka bi yana Lumia'da menü de yok galiba
%99 du bende Lumia 920 diyorum şimdi %100 oldu dimibu forumda cikmasi %99 olan sonuc lumiadir bosuna konu acmaya gerek yok
Tekrar diyeyim.Beats övüldüğü kadar değil. Kullandım çünkü. Dolby ses kalitesne güvenebilirsin. Ayrıca o kadar Nokia kullanmışsın kötü müydü kalite.
- - - Eklendi - - -
Yok tam tersi. Iphone gibi kilidi açınca direk menü geliyor.Ana ekran yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?