Everest'tin Ürünlerinden Memnun Olan Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Everest Ürünlerinden Memnunmusunuz?

• Evet

Kullanılan: 2 15.4%
  • Hayır

Kullanılan: 11 84.6%

• Kullanılan toplam oy
    13

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: cihanata_1
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Bence gayet güzel marka .

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Cadillac34

Üye
Logitech diyeceğim ama oda pahalı tabii. Ama Platoon veya A4 Tech markaları da iyi bence.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Logitech diyeceğim ama oda pahalı tabii. Ama Platoon veya A4 Tech markaları da iyi bence.
Logitech Ürünleri Benimde Tasarım Olarak Çok Hoşuma Gidiyor Ama Dediğiniz Gibi Bütçe :)
A4 un 10 Seneye Yakın Klavyesini Kullandım Ürünleri Cİdden Kaliteli Ona Birşey Söyleyemem Platoonunda Sanırım Ürünlerini Kullanmadım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
memnun diğilim malesef bir kablosuz mouse aldım internette driver'i yok everest'e koca bir :bann:

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Logitech Ürünleri Benimde Tasarım Olarak Çok Hoşuma Gidiyor Ama Dediğiniz Gibi Bütçe :)
A4 un 10 Seneye Yakın Klavyesini Kullandım Ürünleri Cİdden Kaliteli Ona Birşey Söyleyemem Platoonunda Sanırım Ürünlerini Kullanmadım
Logitech gerçekten iyi ama m-185 model mausesi kullanıyorum süper dayanıklı ve kaliteli bir ürün:)

• Beğen

Cadillac34

Üye
Hoparlör mü? :o Klavyede hoparlör mü var?

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Ayağımızı Denk Alalım Yani :hmmm Yoksa Yönetim Uf Yapar :bottom: :$

Genelde Klavyesi Hoşuma Gidiyor Bide Hoparlör
Evet şuan müzik dinlemek için kullanmadığım hoparlörlerin yerine logitechin mikrofon girişli modellerinden birini almayı düşünüyorum:)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Evet şuan müzik dinlemek için kullanmadığım hoparlörlerin yerine logitechin mikrofon girişli modellerinden birini almayı düşünüyorum:)
Creative A300 Kullanıyorum 10 Yıllık Sistem Bence Gayet İdeal Bas Konusundada Bayaği Bir İyi.Bir Ara Kafama Takılan Modeli Vardı 5+1 de 200 250 TL Filandı Ev Sinema Sistemi Almak Lazım :D

Cadillac34

Üye
"Logitech markasının klavye ve hoperlör ürünleri hoşuma gidiyor" diyor:)
O zaman ben yanlış anlamışım. Kusura bakmayın.
Creative bende kullanıyorum ama woofer zarar görmüş gibi bazen boğuk ses patlak ses veriyor.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ben yanlış anlamışım. Kusura bakmayın.
Creative bende kullanıyorum ama woofer zarar görmüş gibi bazen boğuk ses patlak ses veriyor.
Aynen Benimkide İptal :D

Cadillac34

Üye
Ama yine de çalışıyor, o kadar bozuk değil.

Üst Alt