cihanata_1
Üye
demek istediğim etkilenmenin olumlu yönde olmadığına emin olabilirsinMillet Etkilesin Diye Uğraşıyo Sen Etkilemesin Diye Çık Çık![]()

demek istediğim etkilenmenin olumlu yönde olmadığına emin olabilirsinMillet Etkilesin Diye Uğraşıyo Sen Etkilemesin Diye Çık Çık![]()

Anladımdemek istediğim etkilenmenin olumlu yönde olmadığına emin olabilirsin![]()
Bende Dİyorumki Millet İstese Yapamıyo Ama Sen İstemeyerk Yapıyosun Daha Ne İstiyosun :P10 Kişiden 2 Kişimi MemnunBence gayet güzel marka .
Ama Neye Göre Memnunsun Ürünlerinden Neyini Ne Kadar Kullandın Mesela?Logitech Ürünleri Benimde Tasarım Olarak Çok Hoşuma Gidiyor Ama Dediğiniz Gibi BütçeLogitech diyeceğim ama oda pahalı tabii. Ama Platoon veya A4 Tech markaları da iyi bence.

Balgam Atalımmemnun diğilim malesef bir kablosuz mouse aldım internette driver'i yok everest'e koca bir![]()

Bence sadece siz şanslıymışsınızBence gayet güzel marka .

Balgam Atalım
![]()

Bu tarz mesajlardan hiç hoşlanmıyorum belirteyimBalgam Atalım
![]()

Logitech gerçekten iyi ama m-185 model mausesi kullanıyorum süper dayanıklı ve kaliteli bir ürünLogitech Ürünleri Benimde Tasarım Olarak Çok Hoşuma Gidiyor Ama Dediğiniz Gibi Bütçe
A4 un 10 Seneye Yakın Klavyesini Kullandım Ürünleri Cİdden Kaliteli Ona Birşey Söyleyemem Platoonunda Sanırım Ürünlerini Kullanmadım

Ayağımızı Denk Alalım YaniBu tarz mesajlardan hiç hoşlanmıyorum belirteyim![]()
![]()
Yoksa Yönetim Uf Yapar

Genelde Klavyesi Hoşuma Gidiyor Bide HoparlörLogitech gerçekten iyi ama m-185 model mausesi kullanıyorum süper dayanıklı ve kaliteli bir ürün![]()
Evet şuan müzik dinlemek için kullanmadığım hoparlörlerin yerine logitechin mikrofon girişli modellerinden birini almayı düşünüyorumAyağımızı Denk Alalım YaniYoksa Yönetim Uf Yapar
![]()
Genelde Klavyesi Hoşuma Gidiyor Bide Hoparlör

Creative A300 Kullanıyorum 10 Yıllık Sistem Bence Gayet İdeal Bas Konusundada Bayaği Bir İyi.Bir Ara Kafama Takılan Modeli Vardı 5+1 de 200 250 TL Filandı Ev Sinema Sistemi Almak LazımEvet şuan müzik dinlemek için kullanmadığım hoparlörlerin yerine logitechin mikrofon girişli modellerinden birini almayı düşünüyorum![]()

"Logitech markasının klavye ve hoperlör ürünleri hoşuma gidiyor" diyorHoparlör mü?Klavyede hoparlör mü var?

O zaman ben yanlış anlamışım. Kusura bakmayın."Logitech markasının klavye ve hoperlör ürünleri hoşuma gidiyor" diyor![]()
Aynen Benimkide İptalO zaman ben yanlış anlamışım. Kusura bakmayın.
Creative bende kullanıyorum ama woofer zarar görmüş gibi bazen boğuk ses patlak ses veriyor.