DarkredBlue61
Üye
-
Konu Sahibi
-
Var Zaten Bir Yandan Doluyo Diğer Yandanda Kullan.Hatta Pil Şarj Cihazida Alabilirsin Oda OlabilirŞu farelere USBden şarjlı sistem yapsalar varya çok güzel olur. 1 ay gitse yeter.
logitech fare vardı 5 yıldır kullanıyorum bu sene sağ tuş arada tek tıkladığım halde çift tıklıyor butonu değiştirmek lazım
Benim Bu Fare İle Max 1 2 Ay İlerisi Yok Bitiyo.Durasel Diyosunda Orjinal Mi ? Bazıları Başka PPilleri Alıyo Kaplamalarını Söküp Durasel Yazıp Geçiyonormal duracell piller yaklaşık 1.5 yıl gidiyor.
Birde duracelin %70 fazla gideni varmış (normal duracele göre) onu denedim para tuzağı normal duracelden farkı yok.
Bendeki AA pil senin kullandığın AAA mah değerleri arasında bile 2-3 kat fark olur. Şarjlı pil kullanıp 1 ay giderse iyi sayılır.Benim Bu Fare İle Max 1 2 Ay İlerisi Yok Bitiyo.Durasel Diyosunda Orjinal Mi ?
Bendede m505 logitech var.Yaklaşık 5 senedirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullanıyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile en az 2.5 yıl gidiyor.Üstelik nerdeyse her gün oyun oynarım.
forumun ana sayfasına gel bölümlerin isimlerine bak açmak istediğin bölümü seç sağ üste kocaman yeni konu diye seçenek çıkacakgardaşlar ya bi konu hakkında bilgi almak istiyorum ama nereye ve nasıl konu açacağımı bilmiyorum
forumdaki konuların sınıflandırılması Maxicep Konu Açma Kılavuzugardaşlar ya bi konu hakkında bilgi almak istiyorum ama nereye ve nasıl konu açacağımı bilmiyorum
Everest Maalesef Öyle.Dandik Ürünleri VarBendede m505 logitech var.
Aktif olarak kullanırım ama duracelin normal olanı ile turbo olanı arasında fark yok gibi 1.5 - 2 yıl gidiyor.
Yok Pil Yönlerini Ters Basmışlar.Çok Dandik GerçektenYayları kısa kaldığı için temassızlık oluyor, arayı kapatmak lazım. Bende bir tanede a101 deki fareden var iş görüyor onlarda ama uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Kablosuz(pilleride var yanında) 8.95 tl ye almıştım, bundan para kazanıyorlar
Bende Anlayamadım. + - Kutuplarını Kim ters Yapmışsa Kördü HeraldeBende temas etmiyor sandımO nasıl bir mühendislik harikası icatmış öyle. Bilgilendirme için sağol
bunu yapan çocuk kör olmuşKördü Heralde
Yok Sayın Yöneticimiz Bişey Beklemiyoruz Zaten Ama Pilin + - Sinide Doğru Yapamayacaklarsa Ne Bileyimeverst ten ne beklenir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?