Eve internet alacam yardim eder misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglar1412

Üye
Abartmıyorum benim ttnet in günde 20 defa koptuğu günler oluyordur ! Ama bir önce ki oturduğum evde hiç kesinti olmuyordu. Bölgede ki hatlarla alakalı birşey bir önceki evimde 800 kb ile birşeyler indirebilirken bu evde 200 kb ı anca görüyor. İnternetim çok sık kesildiğinden bir çok kere aradım ttnet müşteri hizmetlerini bulunduğum bölgede ki hatlardan kaynaklanıyormuş 8 mbps i kaldırmıyormuş 2 mbps e düşürdüler şimdi biraz daha az kesiliyor ama kesiliyor. Kesinlikle fiber öneririm fiber yoksa ttnet veya başka bir firma farketmez sonuçta hepsi aynı hat üstünden veriyor interneti.

- - - Eklendi - - -

Son tavsiyem interneti kesinlikle 3 kişi kullanmayın, senden başka kimse kullanmasın hatta tavsiye etmem. Çünkü birisi birşey indirdimi sen facebook a zor giriyorsun. Ayrıca çok sık ev değiştiriyorsanız fiber düşünmeyin fiber alırsanız taahhüt yaptırmayın taşındığınız zaman taşındığınız bölgede fiber internet yoksa sıkıntı oluyor, yaşadım o sıkıntıyı...

MrTech

MrTech

Üye
Abi şaka diyonuz heralde. 3mbpsye hız düştüğünde youtubeden 480p videoyu anca izliyorum. Birde 2 kişi :oha:
En iyisi ttnetin fiberini alın. 59tl sınırsız. 20mbps hız. Bence çok iyi. Ha bende ttneti sevmem ama en avantajlı olanı o.

biz 3mbps rahat kullanıyorduk ttnet reklamı çakmayin

ümran

Üye
nedir sizdeki bu ttnet nefreti :ehe

m542tf

m542tf

Üye
dsmart net almayı düşünüyorum bende maxi hd uydu ile yalın adsl sınırsız net 8mbit toplam 81 tl

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

fiber alt yapı desteği varmı ki istanbulun bazı yerlerinde hala fiber yok
Bizim bolgede fiber yoktur

- - - Eklendi - - -

Abartmıyorum benim ttnet in günde 20 defa koptuğu günler oluyordur ! Ama bir önce ki oturduğum evde hiç kesinti olmuyordu. Bölgede ki hatlarla alakalı birşey bir önceki evimde 800 kb ile birşeyler indirebilirken bu evde 200 kb ı anca görüyor. İnternetim çok sık kesildiğinden bir çok kere aradım ttnet müşteri hizmetlerini bulunduğum bölgede ki hatlardan kaynaklanıyormuş 8 mbps i kaldırmıyormuş 2 mbps e düşürdüler şimdi biraz daha az kesiliyor ama kesiliyor. Kesinlikle fiber öneririm fiber yoksa ttnet veya başka bir firma farketmez sonuçta hepsi aynı hat üstünden veriyor interneti.

- - - Eklendi - - -

Son tavsiyem interneti kesinlikle 3 kişi kullanmayın, senden başka kimse kullanmasın hatta tavsiye etmem. Çünkü birisi birşey indirdimi sen facebook a zor giriyorsun. Ayrıca çok sık ev değiştiriyorsanız fiber düşünmeyin fiber alırsanız taahhüt yaptırmayın taşındığınız zaman taşındığınız bölgede fiber internet yoksa sıkıntı oluyor, yaşadım o sıkıntıyı...

Yakinda yada 2 yil sonra yeni ev almayi dusunuyoruz

caglar1412

Üye
Yakinda yada 2 yil sonra yeni ev almayi dusunuyoruz[/QUOTE]
Dediğim gibi eğer fiber için taahhüte girdiğiniz zaman modem + kurulum ücreti veriyorsunuz 2 sene ayrılamıyorsunuz. Taşındığınız zaman bölgede fiber yoksa ( uydunet gibi sadece fiber interneti olan firmalar için söylüyorum ) taahhüdü bozmak zorunda kalıyorsunuz o da size modem parası + kurulum ücreti olarak evinize fatura geliyor. Biz ödemedik mahkemeye verceklermiş :)) Bize taahhütte taşınırsanız size internet bağlamayacağız gibi bir madde yok. O yüzden kazanan biz oluruz. Ama yeni taahhütlerde ona benzer bir madde koymuşlar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bakalim hangisini alacagiz

- - - Eklendi - - -

Bakalim hangisini alacagiz

kesskinn

kesskinn

Üye
tabiki uydu net ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt