caglar1412
Üye
Abartmıyorum benim ttnet in günde 20 defa koptuğu günler oluyordur ! Ama bir önce ki oturduğum evde hiç kesinti olmuyordu. Bölgede ki hatlarla alakalı birşey bir önceki evimde 800 kb ile birşeyler indirebilirken bu evde 200 kb ı anca görüyor. İnternetim çok sık kesildiğinden bir çok kere aradım ttnet müşteri hizmetlerini bulunduğum bölgede ki hatlardan kaynaklanıyormuş 8 mbps i kaldırmıyormuş 2 mbps e düşürdüler şimdi biraz daha az kesiliyor ama kesiliyor. Kesinlikle fiber öneririm fiber yoksa ttnet veya başka bir firma farketmez sonuçta hepsi aynı hat üstünden veriyor interneti.ufak at biraz.
- - - Eklendi - - -
Son tavsiyem interneti kesinlikle 3 kişi kullanmayın, senden başka kimse kullanmasın hatta tavsiye etmem. Çünkü birisi birşey indirdimi sen facebook a zor giriyorsun. Ayrıca çok sık ev değiştiriyorsanız fiber düşünmeyin fiber alırsanız taahhüt yaptırmayın taşındığınız zaman taşındığınız bölgede fiber internet yoksa sıkıntı oluyor, yaşadım o sıkıntıyı...

) Bize taahhütte taşınırsanız size internet bağlamayacağız gibi bir madde yok. O yüzden kazanan biz oluruz. Ama yeni taahhütlerde ona benzer bir madde koymuşlar