Var
Malzemeler;
* iki çay kaşığı atom
* 2 adet taze tarçın kökü
* 12 adet paslanmaz çivi
* 150 gr taze inek tezeği
* 2 adet sade soda
Yapılışı;
*Atom ve tezeği soda ile karıştırıp kulak memesi kıvamına gelene kadar çırpacaksın sonra buzluğa atıp 2 saat kadar donduracaksın çıkarttıktan sonra çivileri saplayıp isteğe göre üzerine tarçın serpip sağ elinle olabildiğince hızlı şekilde sallayıp hedefe atacaksın bombanız yapılmıştır iyi patlatmalar.

Espiri amaçlıamaç ne.evimi ucurucan havaya.bomba yapmak icin zahmet etme beni cagır yeter

bak şimdi bol bol kuru fasulye ye bir iki saat bekle ve bombamız hazır![]()
![]()
O atom bombası olmaz gaz bombası olur arkadaş atom boNbası sormuş
bak şimdi bol bol kuru fasulye ye bir iki saat bekle ve bombamız hazır![]()
![]()
.hem bu bonba daha garantili.evde kimse kalmaz 
güzel bonbabak bu arkadaş dogru söylütor.hem bu bonba daha garantili.evde kimse kalmaz
![]()
ama kuru fasulyeyi sevmiyorum problem o
ama arkadaş dogru söylüTor 
Bir adet atom al yanına da çekiç al vur ona
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

hmm güzel bonbabir cam şişe içine çivi amonyak ve çamasır suyu sulfüvü koy kapagını kapat çok hızlı koskosmanssan ya olursun yada nefes yolun ciğerlerin yanar ayriyetten civiler saplanır bide cam kırıntıları dahil
![]()
bi ara şişenin içine karbonat ve 1/4 ü kadar sirke koyardım çalkalardım şişe şişerdi sonra çevresine tel bağlardım sonrada telefon bataryası
tam bomba olurdu düğmesine basıp atıyorsun
ısındığı için hava genleşiyor şişeye sığmıyor bom
birde şişenin içine tel koyuyorsn (koladada oluyr) aynı karışımı yapıyırsun. teller birbirine değmicek ama sonra kapağı kapatıyoruz o telleri dışarı çıkrıyoruz düğme ve batarya bağlıyoruz sonrada çalkalayıp düğmeye basıp atıyoruz kabarıyor o sıvı (ayrıştığı yada elektrolizmiydi ondan olduğu için
) çok miktarda co2 ve H oluşuyor şişe havaya uçuyor ama ateş yok
ucuna yanan çakmakda bağlarsak güzel bonba olur ha
en kolayı var (bunu dh den öğrendim
) kuru fasulya yiyoorsun sonra o gazı balona dolduruyorsun balonu kapatıyorsun birinin yanında patlatıp kaçıyorsun 
ben bişi yapmadımpoffffffff burası ne koktu halil ne yaptın sen![]()

Tuz ruhunu şiseye koy şiseyi salla çok hizli koşyoksa yanarsin
![]()

koyun.hemen üzerinede tozu ekleyin.saksınız ağzını kapayıp