Evde bir tane raid var ama tarihi geçmiş işe yarar mı?

Şu an ben comolokko durumundayım ne yapacağımı bilmiyorum.Korktum iyice ne yapacağım?Banyodan geçişini engellesek kapıyı kapatsak başka yerlerden gelemez her halde değil mi?dikkat et birde bunlar elbiselerin arasina karismaya bayilir bi ara cok eski bi bavulumuz vardi 4 yillik filan hic kullanmadik ama 4 yil boyunca tasinacakken bi acip bakiyim bisey varmi diye akrebin 4 yillik sulalesi vardi yemin ediyorum adamlar karargah kurmustu resmen..
dikkat et birde bunlar elbiselerin arasina karismaya bayilir bi ara cok eski bi bavulumuz vardi 4 yillik filan hic kullanmadik ama 4 yil boyunca balkonun kilerindeydi tam tasinacakken bi acip bakiyim bisey varmi diye akrebin 4 yillik sulalesi vardi yemin ediyorum adamlar karargah kurmustu resmen..

Öldürmez mi yani?![]()

dikkat et birde bunlar elbiselerin arasina karismaya bayilir bi ara cok eski bi bavulumuz vardi 4 yillik filan hic kullanmadik ama 4 yil boyunca balkonun kilerindeydi tam tasinacakken bi acip bakiyim bisey varmi diye akrebin 4 yillik sulalesi vardi yemin ediyorum adamlar karargah kurmustu resmen..

Yatıyım uyuyayım ama bu sefer sivri sinekler var bunlar da ölümcül bin bir türlü hastalık taşıyorlar.Gerçi şu an akreplerden çok daha korkuyorum ama.Ben en iyisi yorganın altına gireyim dışarıda tek bir parçam bile kalmasın![]()

Yatıyım uyuyayım ama bu sefer sivri sinekler var bunlar da ölümcül bin bir türlü hastalık taşıyorlar.Gerçi şu an akreplerden çok daha korkuyorum ama.Ben en iyisi yorganın altına gireyim dışarıda tek bir parçam bile kalmasın![]()

Akreplerde çok kötü yaratıklar ya acaba ne kadardır oradaydı düşünsenize girmiş bunlar fanfinifinfon bişeyler yapmışlar çocuk olmuş eşini falan ne ara yemiş acaba?
Yatagin etrafini yagla hic bi yaratik cikamasin![]()
![]()
![]()
normalde birsey tarihi geçtimmi ölümcül olur ama ölümcül bişey tarihi geçince ne olur bilmem
- - - Eklendi - - -
abi onlar mafya olmuş dikkat et![]()
Şu an ben comolokko durumundayım ne yapacağımı bilmiyorum.Korktum iyice ne yapacağım?Banyodan geçişini engellesek kapıyı kapatsak başka yerlerden gelemez her halde değil mi?

tabi ev 60yıllık olunca normal 
tabi ev 60yıllık olunca normal