Evde akrep varmış :((

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bende böceklerden çok tiksinirim böcek gördümmü anneme ezdiririm :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Öldürmez mi yani? :D

emreolol

Üye
dikkat et birde bunlar elbiselerin arasina karismaya bayilir bi ara cok eski bi bavulumuz vardi 4 yillik filan hic kullanmadik ama 4 yil boyunca balkonun kilerindeydi tam tasinacakken bi acip bakiyim bisey varmi diye akrebin 4 yillik sulalesi vardi yemin ediyorum adamlar karargah kurmustu resmen..

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
dikkat et birde bunlar elbiselerin arasina karismaya bayilir bi ara cok eski bi bavulumuz vardi 4 yillik filan hic kullanmadik ama 4 yil boyunca tasinacakken bi acip bakiyim bisey varmi diye akrebin 4 yillik sulalesi vardi yemin ediyorum adamlar karargah kurmustu resmen..
Şu an ben comolokko durumundayım ne yapacağımı bilmiyorum.Korktum iyice ne yapacağım?Banyodan geçişini engellesek kapıyı kapatsak başka yerlerden gelemez her halde değil mi?

ismail

ismail

Üye
uyumaz mısın :)
Yat uyu sokmak isterse hertürlü sokar :)

Peocawe

Peocawe

Üye
dikkat et birde bunlar elbiselerin arasina karismaya bayilir bi ara cok eski bi bavulumuz vardi 4 yillik filan hic kullanmadik ama 4 yil boyunca balkonun kilerindeydi tam tasinacakken bi acip bakiyim bisey varmi diye akrebin 4 yillik sulalesi vardi yemin ediyorum adamlar karargah kurmustu resmen..

Yok artik :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Öldürmez mi yani? :D

normalde birsey tarihi geçtimmi ölümcül olur ama ölümcül bişey tarihi geçince ne olur bilmem :)

- - - Eklendi - - -

abi onlar mafya olmuş dikkat et :d:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Yatıyım uyuyayım ama bu sefer sivri sinekler var bunlar da ölümcül bin bir türlü hastalık taşıyorlar.Gerçi şu an akreplerden çok daha korkuyorum ama.Ben en iyisi yorganın altına gireyim dışarıda tek bir parçam bile kalmasın :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Yatıyım uyuyayım ama bu sefer sivri sinekler var bunlar da ölümcül bin bir türlü hastalık taşıyorlar.Gerçi şu an akreplerden çok daha korkuyorum ama.Ben en iyisi yorganın altına gireyim dışarıda tek bir parçam bile kalmasın :D

küçüklüğüm aklıma geldi :d:

Peocawe

Peocawe

Üye

Yatagin etrafini yagla hic bi yaratik cikamasin :D :D :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi

Yatagin etrafini yagla hic bi yaratik cikamasin :D :D :D
Akreplerde çok kötü yaratıklar ya acaba ne kadardır oradaydı düşünsenize girmiş bunlar fanfinifinfon bişeyler yapmışlar çocuk olmuş eşini falan ne ara yemiş acaba?

emreolol

Üye

normalde birsey tarihi geçtimmi ölümcül olur ama ölümcül bişey tarihi geçince ne olur bilmem :)

- - - Eklendi - - -

abi onlar mafya olmuş dikkat et :d:

gulme be cok korkmustum hayatimda bu kadar korktugumu hatirlamiyorum az daha ciglik atacak duruma bile gelmistim o derece

- - - Eklendi - - -

Şu an ben comolokko durumundayım ne yapacağımı bilmiyorum.Korktum iyice ne yapacağım?Banyodan geçişini engellesek kapıyı kapatsak başka yerlerden gelemez her halde değil mi?

korkma yav evcil bunlar oldurmez diye duydum :)

codblackops2

codblackops2

Üye
ben geçen yıl anneannemin evinde kalmıştım. Yerde hamamböcekleri fink atıyordu resmen . Deliklerin üzerine poşet tıkmistim sabaha kadar haşır huşur sesler geliyordu bilirim o korkuyu. :) tabi ev 60yıllık olunca normal :)

- - - Eklendi - - -

ben geçen yıl anneannemin evinde kalmıştım. Yerde hamamböcekleri fink atıyordu resmen . Deliklerin üzerine poşet tıkmistim sabaha kadar haşır huşur sesler geliyordu bilirim o korkuyu. :) tabi ev 60yıllık olunca normal :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Öldürmez ama bir sabah uyanıp üstümde bulmak bile korkutucu..Üstüne üstlük kana susamış sivri sineklerle dolu etrafım.Hele hele karınca görünce çığlıklar atan 5 yaşında bir kardeşim var.Karınca görse çığlık atmaya başlıyor sanırsınız evde tarantula var.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
şuan ışığı açıp bi tane at sineği avladım artık uykum rahat gececek :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Benim kardeşimde şuan şaplak var alıyo yere atıyo basıyor çığlığı.Oda da cam açık geliyor sinekler tabi :D

marist

marist

Üye
En iyisi İlaçlayın banyoyu , bide akrepler büzüşüp küçücük deliklerden çıkabiliyormuş :s

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
aboo duruma bak ben olsam evi terk ederdim herhalde ben daha hiç akrep görmedim ama öyle kolay kolay uzaklaştıramazsın çok inatçıdır akrepler kendimden bilirim ben akrep burcuyum çünkü damarına basma gerisini boş ver birşey yapmaz

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye

:zuhaha: