Evcil Hayvanlar Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Gereklimi_?

• Evet : )

Kullanılan: 8 57.1%
  • Fark Etmez : ]

Kullanılan: 3 21.4%
  • Gerek Yok :(

Kullanılan: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
Evcil Hayvanlar Bölümü
Sayın Adminlerimiz forumumuzda Evcil hayvanlarla ilgili bir bölüm göremedim (Varda ben görmediysem ÖZÜR DİLERİM) Yani Evcil hayvanlarımızı tanıtacağımız bir bölüm yok Herkes genelde gereksiz mesajlar bölümünde göndermiş ama,Evcil hayvanlarımızı tanıtabileceğimiz onların sorunlarını - sevdiklerini vb.söyleyebileceğimiz bir Alan olabilirmi.
Bu fikrimi nasıl değerlendirirsiniz bilemem ama forum üyeleride bana hak verirse böyle bir bölüm olması maxicep için gerekli :):oke:

Ozan

Ozan

Admin
Olabilir neden olmasın, görüş ve düşünceleri görelim ...

Öneri için de teşekkürler :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bence de olabilir...
Gerçi sosyal gurubumuz pek rağbet görmüyor ama belki bölüm açılırsa aktiflik artar.

Açılmasından yanayım :)

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
Bencede Praetor haklısın bölüm açılınca bölüm ile ilgili dostlarımızı grubada davet ederiz bölümün içine alt başlık olarakta

akvaryum ve balıklar

kuşlar

kediler

köpekler

vb.gibi başlıklar açılabilir.

Haydi Maxicep ailesi önerilerinizi bekliyoruz :)

NobLe

NobLe

Üye
Bence de olabilir...
Gerçi sosyal gurubumuz pek rağbet görmüyor ama belki bölüm açılırsa aktiflik artar.

Açılmasından yanayım :)

Evet sosyal gruplar pek fazla ilgi görmüyor yani sosyal gruplarda en çok tutulan sosyal gruplar en başta sıraya girmeli yada forum sayfasının başında falan gösterilmeli böylece ilgi artar gibi düşünüyorum ben

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ben olumsuz yönde oy kullandım:bilmem:

omayra

Üye
evcil hayvanlarla ilgili uzmanlaşmış siteler var. Oldukça da ilgi gördüklerini söyleyebilirim. Bizim sitemizde de böyle bir bölüm olması hoş olur :) Bekleyelim, diğer maxicilerin görüşleri neler görelim :)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
bence çok güzel olur açılırsa :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bende olumlu oyumla destekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt