Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ev telefonu ile görüşme yaparken İnternet gidiyor ?(YARDIM EDİN)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglet
Üye
Konu Sahibi
Ev telefonu ile görüşme yaparken İnternet gidiyor ?(YARDIM EDİN)
Lütfen yardım edin.3Gündür bu sorunla uğrasıyorum ev telefonumu arıyorlar o zaman internet gidiyor modemi resetliyorum bir kaç defa anca geliyor..Ama nereye kadar bunun nedeni nedir..
uribaju
Üye
aynı sorun benim de başıma gelmişti hattı bir splitterdan geçireceksin sonra telefona bağlayacaksın..
evindelisibenim
Üye
bizde de oluyordu önceden
caglet
Üye
Konu Sahibi
splitterdan kastın eğer o küçük kutuysa bi tarafında 2 bi tarafında 1 tane kablo giriş yeri var.. işte ondan var bende 5 yıldır.. Temas sorunu falanda yok..
splitterdan kastın eğer o küçük kutuysa bi tarafında 2 bi tarafında 1 tane kablo giriş yeri var.. işte ondan var bende 5 yıldır.. Temas sorunu falanda yok..
bu şekilde olmalı splitter bağlantısı.her modem için. Türk telekom dediği yer duvardaki priz gibi yer. sen ADSL ile telefonu takın yeri karıştırdın heralde.
ertan_22
Üye
gereksiz yere ev telefonu kullanmak zorunda kalıyoruz intrnet yüzünden gsm oparötörlerin verdiği usb modemlerden alcam ttnet kapatcam
fireman87
Üye
Splitter'dan kaynaklanıyo büyük ihtimal, değiştirirsen sorun kalmaz.