Eurovisionda 11. Olduk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Eurovisionda 11. Olduk
Eurovision'da 11. olduk

51. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye 91 puanla İrlanda'nın ardından 11. oldu. Finlandiya, yarışmada birinciliği elde etti. Türkiye ilk 10 içine giremediği için önümüzdeki yıl yine yarı finalde yarışmak zorunda kalacak.

Yarı finaldeki gibi modacı Erol Albayrak'ın hazırladığı 3 kilo kristal boncuklardan oluşan yarı oryantal yarı modern kostümle sahneye çıkan Tüzün, karanlık sahnede ten rengi kostümüyle parladı.

Canlı yayında iyi bir performans gösteren ve kendisini sıkmayan Tüzün, İngiliz koreograf Gary Lloyd'un hazırladığı dansla Glenn Ball, James Robinson, Scott Marshall ve Arthur Gourounlian adlı dansçılarla sahnede boy gösterdi.

Salonda bulunan 13 bin kişiyi şarkının ortasında oryantal dansıyla coşturan Tüzün, dansın hemen arkasından 4 genç erkekle birlikte bir yıldız oluşturdu.

Şarkının sonunda özellikle Yunan, Türk, İsrailli, Finlandiyalı ve Azerbaycan bayrağı taşıyan seyirciler, Tüzün'ü ayakta alkışladı.

Öte yandan, yarışmada en çok dikkati çeken ve 2 gündür Yunanistan'da olay olan Finlandiyalı grup Lordi birinci olarak ülkesine ilk kez bu heyecanı yaşattı.

kaynak:hurriyet

gknky

gknky

Üye
bence okadarda güzel yapamadı özellikle süperstar deişi çok komikti

bence hakeden kazanmadı

olay olduğu için lordi yi birinci yaptılar

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
süperstar deil supırstaer gibi bisi diodu arayada millet anlasın die ingilizce koymuslar bide
ama 11. olduk iste 3 puanla seneye direk katılma sansını kaybettik
idare eder iste ne idelim ama hala diorum ukrayna kazanmalıydı!!!! yada bosna hersek ama favorim ukraynaydı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bi kızlar vardı sarışın sanırım danimarkaydı ben aşık oldum..

msw

msw

Üye
Bu kadarını dahi beklemiyordum

gknky

gknky

Üye
baba o moldov sarışın daha tatlıydı yaw
hani sürekli arkada üstünü deiştiren valla süperdi

perfectlover

Üye
Bunu söylerken içim yanıyor ama bence iyi oldu 11. olmamız. Artık müzik yapmasını öğrenmemizin zamanı geldi. Parçaların içerisine yabancılar anlasın diye İngilizce cümleler koymak işin kolayına kaçmak. Ya tamamen kendi dilinde şarkı yap ya da tamamen yabancı olsun. İkisinin ortası Tarzanca birşey olmasın.

ouSahin

ouSahin

Üye
hiç mi hiç şaşırmadım TRT böle dewam et nasıl olsa rezil olmaya meraklısınız

bladix

Üye
seneye insallah ben katilirimda 1. oluruz müzik yapmayi öretmek lazim dimi ama?

G_Unit

G_Unit

Üye
çok bile oldu o şarkıyla da bnm anlamadığım finlandiya nasıl birinci olur tipler neydi ole yaww yaratık hepsi koptum waLLa

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
doğru kadar vermişler bence

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Millet şarkılara bakmıyor ki komşumuz ver 12 puan düşüncesinde herkes

kikaksk

kikaksk

Üye
bence güsel performanstı sibel tüzün için ama olay lordi grubu hemen hemen her ülkeden puan almayı başardı şarkı da yüzlride bombaydı bence

bende ukranyalı kıza aşık oldum....

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
büyük başarı bu parçayla 11. sırada olmak güzel umduğumdan başarılı oldu.

irun

irun

Üye
öncelikle artık dünyada eurovision çok ciddiye alınan bir olay değil, bizim gibi bir kaç ülke dışında çoğu yerde müzik dinleyicisinin haberi bile olmuyo bu yarışmadan, buradaki 11.ciliği serbest dünya listelerinde elde etmiş olsaydık, bu daha büyük bi başarı olurdu, daha çok insana ulaşırdı.

hala bu yarışmanın çok önemli olduğunu düşünenler içinde şunu söyleyebilirim, bu şarkıyla bu derece çok iyi bence, ahlayıp vahlamaya gerek yok, ekdiğimizi biçtik.

DuNKeR

Üye
ben 1. elemeyi gectigimize sukur ediyorum

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; May 21 2006, 01&#58;31 AM) [post=339111]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bi kızlar vardı sarışın sanırım danimarkaydı ben aşık oldum..
[/b][/quote]

bencede bencede çok şeker bi kızdı
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; May 21 2006, 03&#58;14 PM) [post=339416]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Millet şarkılara bakmıyor ki komşumuz ver 12 puan düşüncesinde herkes
[/b][/quote]
evet gökhan43 e katılıyorum spikerde hep söyledi herkes komşusuna dagıttı..bize komşularımızdansa kayda değer bişi gelmedi... gerçi bizim şarkıya verilecek pekte bişi yoktu ama olsun..

o iğrenç rezil finlandiya nasıl 1. oldu o da gündemde oldugu için olmuştur.. canavarlar sinir oldum yaa

impavidus

impavidus

Üye
Ben en çok Rusya,Ukrayna bir de Makedonya&#39;yı beğenmiştim Finlandiya&#39;nın kazanmasında en önemli etken makyajları ve kıyafetleri oldu Eğer normal insan gibi çıkıp şarkılarını söyleselerdi 1. olamazlardı bence Bizim şarkı ise her ne kadar geçen seneki Rimi Rimi Ley&#39;den iyi olsa da başarı getirecek bir parça değildi Gurbetçiler sağolsun Almanya,Fransa ve Hollanda&#39;dan tam puan aldık Bu arada biz Ermenistan&#39;a 10 puan verirken onlar bize 1 puan bile vermedi bunu da belirtelim

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
ii bile olduk 11.

ingilizceyle 1. 4. olmusuz sonra turkçeyle 13. oluoz hala türkçe diolar..Müzigin dili olmaz uluslarası bi dil olan ingilizceyle söylemek lazmdi..

yarsmada beni etkileynler:

1.Yunanstan bize puan verdi..
2.Ermenistana 10 verdik..
3.fransızlar ermenilere 10 verdi..
5.Komsularından ii puan alamayan tek ulke biziz..
4.Finlandiya 1. oldu? Haketmedi piskopatlar.. Litvanyayı tuttum ben..

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; May 21 2006, 03&#58;19 PM) [post=339419]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence güsel performanstı sibel tüzün için ama olay lordi grubu hemen hemen her ülkeden puan almayı başardı şarkı da yüzlride bombaydı bence

bende ukranyalı kıza aşık oldum....
[/b][/quote]
canım kardesim cekil aradan

o sarkıyı bana soyluyodu o show me your love die

favorim ukrayna ahhh ahh gitti kacıncı oldu

hakkaten ya kacınıc oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...