Kendisi Yahudi bu arada.. Ne olmuş ki? Olsun. TC vatandaşı olduğu sürece dini kimseyi ilgilendirmez.
fullwar Üye Revengeful' Alıntı: Kendisi Yahudi bu arada.. Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş ki? Olsun. TC vatandaşı olduğu sürece dini kimseyi ilgilendirmez.
Revengeful' Alıntı: Kendisi Yahudi bu arada.. Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş ki? Olsun. TC vatandaşı olduğu sürece dini kimseyi ilgilendirmez.
Revengeful Emekli Yönetici Din konuları beni ilgilendirmiyor, ister müslüman ister yahudi olsun. Benimde umrumda değil, sadece söyledim.
Din konuları beni ilgilendirmiyor, ister müslüman ister yahudi olsun. Benimde umrumda değil, sadece söyledim.
greenmile Üye Konu Sahibi isminden az çok belli oluyor ama denildiği gibi kimsenin dinine karışacak halimiz yok
fullwar Üye Revengeful' Alıntı: Latince iyi adam demekmiş. Genişletmek için tıkla ... Bak o iyi işte.
Revengeful Emekli Yönetici Güzel şarkı söyleyen olsaydı anlamı daha iyi olurdu ya neyse. Umarım yanılırız..
byorby Üye Adam iyi müzik yapıyor beyler, kim gidecektiki bu sene? murat boz mu? serdar ortaç mı? Bence kesin iyi bir notla döner.
Adam iyi müzik yapıyor beyler, kim gidecektiki bu sene? murat boz mu? serdar ortaç mı? Bence kesin iyi bir notla döner.
OttomaN TigeR Üye byorby' Alıntı: Adam iyi müzik yapıyor beyler, kim gidecektiki bu sene? murat boz mu? serdar ortaç mı? Bence kesin iyi bir notla döner. Genişletmek için tıkla ... İyi müzik mi yapıyor? Sanırım yarın KBB doktoruna görünsem iyi olur.
byorby' Alıntı: Adam iyi müzik yapıyor beyler, kim gidecektiki bu sene? murat boz mu? serdar ortaç mı? Bence kesin iyi bir notla döner. Genişletmek için tıkla ... İyi müzik mi yapıyor? Sanırım yarın KBB doktoruna görünsem iyi olur.
greenmile Üye Konu Sahibi biz bu yarışmaya "rimi rimi ley" diye bir şarkıyla katıldık o kadını kim hatırlıyor bugün? İsmi Gülseren'di sanırım
biz bu yarışmaya "rimi rimi ley" diye bir şarkıyla katıldık o kadını kim hatırlıyor bugün? İsmi Gülseren'di sanırım