Euro Truck Simulator 2

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Crackte yada patchlerinde sorun vardir pc geçerse m uplosd ederim

indirdiğim site ***** gerektirmez yazıyordu. Patch 1ç1ç1 yüklü şuan. Ve Nvıdıa 320.49 sürümü var bundan açılmıyor bence.

ozakin70

ozakin70

Üye
Yeni güncelleme çıktımı benim pcmde ekran tam yapamiyordum yanlardan kucultuyor ekran 1366X768

s.ileli

s.ileli

Üye

indirdiğim site ***** gerektirmez yazıyordu. Patch 1ç1ç1 yüklü şuan. Ve Nvıdıa 320.49 sürümü var bundan açılmıyor bence.

***** gerektirmeyen vir oyun bilmi y orum ben ters muhendislik hayatımda da hic gormedim oyle birsey ***** istemiyorsa ya portable dir yada demo . Setup ile kurulum yaptıysan mutlaka craxk ister bende nvidia 8600 kullaniyorum sorunsuz

Uhops

Uhops

Üye
gerektirmeyen vir oyun bilmi y orum ben ters muhendislik hayatımda da hic gormedim oyle birsey istemiyorsa ya portable dir yada demo . Setup ile kurulum yaptıysan mutlaka craxk ister bende nvidia 8600 kullaniyorum sorunsuz
O zaman oyunu bida kurup cracklerim. :good: Şuan yüklü değil oyun.

ozakin70

ozakin70

Üye
Bu gün yeniden kurdum keşke eski modları yedekleseydim 1.4.8 kurdum baktım yeni güncelleme gelmis 1.4.12 sabah kurarım onuda garajlara isim verme filan gelmiş

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu gün yeniden kurdum keşke eski modları yedekleseydim 1.4.8 kurdum baktım yeni güncelleme gelmis 1.4.12 sabah kurarım onuda garajlara isim verme filan gelmiş

hızına yetişilmiyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yok açıyordu bende sonra format attım save dosyamı yedeklememiştim oyunum gitti sinir olmuştum daha da yüklememiştim emeklerim gitmişti :)

ozakin70

ozakin70

Üye
1.4.12 gercekten cok süper olmuş yeni stil gölgeler, doga sesi ve aracin dururken hizlanirken cikardigı ses otobüslerde olur ya hani öyle bişey netten modlardan ekledim dorseleride kendi kafama göre degistirdim fena oldu hileylede eski puanimi geri getirdim noktasi noktasina ve yine ayni aracları aldim tabi favorim Mercedes MP4.
yanliz otobus duraklari ve sehirlere terminaller yapilmis hayirdir inş. Güzel bişeyler yapacaklar ama neyse
Yeni volvo 2013 de yukledim surmek nasip olmadi daha ona güzel bi interior hazirliyorum tadindan yenmez olacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt