Çarpıyorsak o oyun oynanmaz iki kişi yolu kapatır oyunda trafik çökeriçinden geçmek neçarpabilirsin tabi konuşabiliyorsun bile

Birbirimize çarpıyormuyuz içinden mi geçiyoruz? Çarpıyorsak süper zevkli olur.![]()
Neyin peşindesin?Çarpıyorsak o oyun oynanmaz iki kişi yolu kapatır oyunda trafik çöker![]()

scs bunu görse oyuna bi daha güncelleme vermezNeyin peşindesin?![]()

Steam yapmışsa sorun olmaz Ama Mod yapanlar yaptıysaBir kaç yerden araştırdım da, multiplayer ı scs çıkarmamış, birkaç geliştirici mod yapmışlar...
Ne kadar güvenli olabilir sizce...
Evet bu modu geliştirenlerin scs ile alakası yok hatta bir yerde 17 yaşlarında oldukları mı ne yazıyordu ne kadar doğrudur bilemem ancak bu insanlar ücretsiz olarak yardım almadan bu işi yaptılar.Bir kaç yerden araştırdım da, multiplayer ı scs çıkarmamış, birkaç geliştirici mod yapmışlar...
Ne kadar güvenli olabilir sizce...
Aslında belli bölgelerde değilde tüm oyunda oyuncuların birbirine çarpması engellenmeli, böylelikle trollerden bir nebze kurtulmuş olunur, bir nebze diyorum çünkü yapmak isteyen trafikteki araçları birbirine katıp trafiği kilitler yine yapar yapacağını, anlayacağın bu tür simulasyon oyunlarında troller kaçınılmazEvet bu modu geliştirenlerin scs ile alakası yok hatta bir yerde 17 yaşlarında oldukları mı ne yazıyordu ne kadar doğrudur bilemem ancak bu insanlar ücretsiz olarak yardım almadan bu işi yaptılar.
Güvenilirlikten nasıl buraya geldim çözemedim ancak 2000 kişilik server akşam 6-7 den sonra sürekli dolu olduğuna göre yeterince güvenlidir.
-----
@GDDR5 oyunu deneme fırsatı buldunuz mu bilmiyorum ancak belirli bölgelerde araçlarınız ve yükleriniz hasar almamakta, araçların içinden geçebilmektesiniz ancak bu alanlardan çıktıktan sonra tehlike başlıyor diyebilirim. Troller yüksüz şekilde hızlıca ters şeritten gelip size çarpabilir, çift şeritli yollarda giderken sağ veya solunuzda ki sıkıştırabilir, tek şeritli köprü üzerine bir' araç park edebilir vs. bunlar tabi yine kötünün iyisi.
Araçların hasar almadığı, birbirinin içinden geçtiği kısımlar ise şehirler ve bazı şehir dışında ki şirketler.