Euro 2008 Sitesinin Türkiye Ayıbı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Euro 2008 Sitesinin Türkiye Ayıbı !!!
Avrupa futbol şampiyonası Euro 2008'in websitesine üye olan Türk futbolseverleri kötü bir sürpriz bekliyor. Türkiye destekçilerine Türk Milli Takımı'nın avatarları yok!

Euro 2008 tam gaz devam ederken, UEFA'nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası için özel hazırladığı resmi sitesi bir çok özellik bakımından kullanıcı-sistem entegrasyonunun oldukça başarılı şekilde kullanıldığı sitelerden biri.

Üye olan kullanıcılara destekledikleri futbol takımının oyuncularını kendilerine avatar olarak seçme imkanı veren Resmi Sitenin Türk futbolseverlere ne yazık ki kötü bir sürprizi var.

1976 yılında UEFA Avrupa Futbol Şampiyonasına katılan Çekoslavakya'nın ilk defa şampiyonaya katılan Avusturya'nın, en güçsüz ekip olarak gösterilen Polonya'nın bile bütün futbolcularının avatarları sisteme yüklenirken, her ne hikmetse yıllardan beri Avrupa'da hatırı sayılır başarılar elde etmiş olan A Milli takımımız Türko'ların hiçbir üyesinin avatarı sisteme yüklenmemiş.

Quattro

Quattro

Üye
Normal herzamanki yaptıkları işler.Psikolojik olarak insanları nereden vuracaklarını biliyor adamlar...

ouSahin

ouSahin

Üye
yoo ben baktıgım şimdi var..heralde yeni koydular..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
yoo ben baktıgım şimdi var..heralde yeni koydular..

Yok resim olarak degil illustration baslıklı avatarlarımız yok
mesela bu Türkiye'den br oyuncu

Bu da Portekiz bak

Illustration ı var bizim yok :@

Quattro

Quattro

Üye
Ronaldo nun illustration la alakası yok iyiki koymamışlar.:ehe

hidayet

hidayet

Üye
çok ayıp etmişler :angry:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Neredeyse bütün takımlarda var ama Türkiye yok :@

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
amçları zaten belli

ouSahin

ouSahin

Üye
Neredeyse bütün takımlarda var ama Türkiye yok :@

ben senin söylemek istedigini anladım ama sen benim nedemek istedigimi anlamadın Türk oyuncularında var ama her Futbolcumuzun yok mesela

Servet Çetin,Gökhan Zan,Mehmet Aurelio,Arda Turan,Emre Belözoğlu,Sabri Sarıoğlu,Tuncay Şanlı,Nihat Kahveci,Hamit Altıntop ve Gökdeniz Karadeniz'in var.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
ben senin söylemek istedigini anladım ama sen benim nedemek istedigimi anlamadın Türk oyuncularında var ama her Futbolcumuzun yok mesela

Servet Çetin,Gökhan Zan,Mehmet Aurelio,Arda Turan,Emre B.Sabri,Tuncay,Nihat,Hamit ve Gökdenizin var.

ilginc ben baktıgımda yoktu :allalla:

schumici

schumici

Üye
demek yanlışlarından geç de olsa dönüyolar;)

FerreT

FerreT

Üye
ortada yanlış bi durum yok..sadece ülke futbolunun yıldız oyuncuların Illustrationresimleri var.ayrıca düzenleme vs. yapılmamış.açılışta nasılsa suanda öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...