ETS 2 YARDIM..

Sponsorlu Bağlantılar

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
ETS 2 YARDIM..
sa.
ets 2 de dressen lille sehirlerine giremiyorum. oralarin cevre yoluna girdigimde program çalışmayı durdurdu deyip kapanıyor.
surum 1.4.12
sizce sorun nedir.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
As Güncelleme Filan YÜkle Yada Oradan Gitme Başka Yol Bul Driverları Filanda Güncelle

___kaptan___

___kaptan___

Üye
1.4.12 sürüm olarak eskide kalmışsın kardeş sana tavsiyem en güncel sürüme yükselt oyunu :oke: Bu bahsettiğin sorun ise oyuna mod vs eklediysen modlardan kaynaklıdır bu vb hatalar genel olarak harita modlarında karşımıza çıkıyor :oke: :tebessüm:

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
internetim bol olsa guncellerim de int.yok.
mod meselesine gelince ayni profilde tum modları silerek deniyorum yine aynı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
dediğim gibi bahsettiğin hata genel olarak harita modlarından kaynaklanıyor ama bi şekilde güncelleme yapmanı tavsiye ederim :oke: Ayrıca oyunun belgelerim klasöründeki dosyasını kopyala oyunu kaldır tekrar yükle ve kopyaladığın klasörü tekrar belgelerime koy birde öyle dene ama sorun olursa diye düşünüyorsan yapma derim ne olur ne olmaz :oke:

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi bahsettiğin hata genel olarak harita modlarından kaynaklanıyor ama bi şekilde güncelleme yapmanı tavsiye ederim :oke: Ayrıca oyunun belgelerim klasöründeki dosyasını kopyala oyunu kaldır tekrar yükle ve kopyaladığın klasörü tekrar belgelerime koy birde öyle dene ama sorun olursa diye düşünüyorsan yapma derim ne olur ne olmaz :oke:

onu da denedim olmadı
oyunu internetten indirmistim acaba sıkıntı oradan kaynaklanabilir mi

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
onu da denedim olmadı
oyunu internetten indirmistim acaba sıkıntı oradan kaynaklanabilir mi
Zannetmiyorum ki bende internetten torrent olarak indirdim bu vb sorun olduğunda genel olarak harita modlarından kaynaklanıyor yani, ama son çare olarak oyunu güncellemek kalıyor malesef :bilmm

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı mecbur guncelleyecegim artık ne yapalım
hepinize teşekkür ederim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
rica ederiz herhangi bi sorun olursa buradayız keyifli forumlar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: babafre23

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
yahu ben yeni hatırladım kusura bakmayın
benim internetten indirdigim oyunun sürümü 1.3.1 idi.
ben format atinca oyun gitti fakat profilimi yedeklemistim.
sonra internet cafeden başka bir ets 2 yi bilgisayarıma attım onun sürümü şimdiki kullandığım 1.4.12 idi. ve ben bu sürüme 1.3.1 profiliyle devam ettim.
sorunum bundan dolayı olabilir belki.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
yahu ben yeni hatırladım kusura bakmayın
benim internetten indirdigim oyunun sürümü 1.3.1 idi.
ben format atinca oyun gitti fakat profilimi yedeklemistim.
sonra internet cafeden başka bir ets 2 yi bilgisayarıma attım onun sürümü şimdiki kullandığım 1.4.12 idi. ve ben bu sürüme 1.3.1 profiliyle devam ettim.
sorunum bundan dolayı olabilir belki.
Normalde profilden kaynaklı sorun olmaz ama farklı sürümden dolayı profil kaynaklı sorunlar olabilir :oke: Ya yeniden profil açıp başla ya da en iyisi son sürümü bi şekilde edinip kullandığın profil ile modsuz başla modları sonradan ekle devam et :oke: :tebessüm: :sirit:

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ile duzeliyorsa guncelleyelim duzelsin yapacak bir şey yok eyvallah

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt