Ets 2 Bu nasıl bug arkadaş..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Ets 2 Bu nasıl bug arkadaş..
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Viraja hızlı girdim ve bariyerlere gümlettim, sonuç dorse haritaya gömüldü ve çıkmıyor :D

Ekli dosyalar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
:ehe mecbur restart. Bende de buna benzer gariplikler olmuştu

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
general4242

general4242

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Viraja hızlı girdim ve bariyerlere gümlettim, sonuç dorse haritaya gömüldü ve çıkmıyor :D
Bug cok guzel :)
En son kaydi acmissindir artik. Virajada hizli girmeme dersi almissindir umarim. Doncen saniyon sonra dorse ucmaya basliyor. Bir anda yere yan yation tak tuk yerde surunuyon banada olmusdu cok gulmusdum. Yolun kenarinda ne kadar reflektor varsa supurmusdum :) tir ve mal perte cikdi tabi :)

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
f7 yapıp en yakın tamir merkezine yap bu kadar :D
Bende baya yaşadım özellikle volvo ile . daf , scania , man pek yatmıyor o kadar

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
:ehe mecbur restart. Bende de buna benzer gariplikler olmuştu
restart la düzelmiyor, f7 ile en yakın servise ışınlanınca kurtuluyorsun bu durumdan :D
Bir de şu multi konusunda bilgisi olan var mı?
Ets 2 nin son sürümü yüklü, şu an multi hangi sürümle uyumlu? giremiyorum ben.

byAndroid

byAndroid

Üye
Multi için 1.21 çıktı yada 1.20 olması lazım steam dan aldıysan kolay özellikler /güncelleme ordan seciyon

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Multi için 1.21 çıktı yada 1.20 olması lazım steam dan aldıysan kolay özellikler /güncelleme ordan seciyon
güncel zaten ama multi den açıyorum 1.20.1s yazıyor, sanırım multi daha güncellenmemiş.

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen multi güncelleme geç geliyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ets'de hala var mı bunlar uzun zamandır oynamıyorum :D Multi nasıl hala çok trol var mı :)

• Beğen
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Volvo nasıl yatıyor ya ? Bende var 36. Seviyeyim bütün yükseltmeleri yaptım 140a yakın hızla giriyorum otoban virajlarına yatmıyor.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Multiplayer de trole hiç denk gelmedim. Ayrıca virajı en iyi 4x2 şasi li tırlar alır . Benim favorim Man 140 la full gaz gir 130 la çık

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geçmiş Olsun Umarım Kaskon Vardır :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Multiplayer de trole hiç denk gelmedim. Ayrıca virajı en iyi 4x2 şasi li tırlar alır . Benim favorim Man 140 la fu ll gaz gir 130 la çık
Katılıyorum en iyisi Man motor sesi yeter

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bu vb durumlarda tamirciye vs gitmeye gerek yok ki :kıskıs:

bu vb durumlarda ilk olarak serbest kameraya geçin 0 tuşu ile ardından ise 8-4-5-6 tuşları ile tırı uçurabilirsiniz yola yaklaşıp F9 tuşu ile de iniş yapıyosunuz :sirit: ;)

bbakkus

bbakkus

Üye

The Pancar

The Pancar

Üye
Ben bu oyunu low da oynuyorum 20 fps ile

Takipçi Satın Al

Üst Alt