Eto'o cephesinde flaş gelişme!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Eto'o cephesinde flaş gelişme!
Uzun süre adı Fenerbahçe ile anılan ancak transferi gerçekleştirilemeyen Eto’o’nun yetki belgesi artık Türk menacerde...
Uzun süre adı Fenerbahçe ile anılan ancak transferi gerçekleştirilemeyen Samuel Eto’o’nun yetki belgesi artık Türk menacer Hasan Çolakoğlu’nda. Çolakoğlu’nun en önemli özelliği ise Fenerbahçe kongre üyesi olması. Kamerunlu oyuncu, her türlü transfer görüşmesi yapma hakkını ihtiva eden yetki belgesini Çolakoğlu’na verdi. Yani Fenerbahçe Yönetimi, şu anda Barcelona ile birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eto’o’yu transfer temek isterse, Avrupa yollarına düşmeyecek, kulüp üyesi Hasan Çolakoğlu’na başvurmak yetecek.

schumici

schumici

Üye
bu süper bi haber bu haberi okuduğum an içimde solmakta olan tüm umut çiçekleri yeniden açtı şimdi çok daha umutluyum. haberin için çok çok sağol kardeşim:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
bu süper bi haber bu haberi okuduğum an içimde solmakta olan tüm umut çiçekleri yeniden açtı şimdi çok daha umutluyum. haberin için çok çok sağol kardeşim:oke:
rica ederim kardeşim, yorum için ben teşekkür ederim. keşke gelse çok isterim. müthiş bir futbolcu.

schumici

schumici

Üye
rica ederim kardeşim, yorum için ben teşekkür ederim. keşke gelse çok isterim. müthiş bir futbolcu.

aynen kardeşim yaaa eto'o gibisi var mı bu dünyada drogba yı kimse örnek göstermesin bana adam çirkefin önde gideni. ama eto nun kaç tane pis hareketini görünüz eto'o herşeyiyle 1 numara:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeşim yaaa eto'o gibisi var mı bu dünyada drogba yı kimse örnek göstermesin bana adam çirkefin önde gideni. ama eto nun kaç tane pis hareketini görünüz eto'o herşeyiyle 1 numara:oke:
evet kardeşim aynen öyle, drogba belki iyi oynuyor ama dediğin gibi çirkef, kindar oynuyor. ama eto'o kesinlikle öyle bir futbolcu değil. oyunuylada, insanlığıylada 1 numara.

schumici

schumici

Üye
evet kardeşim aynen öyle, drogba belki iyi oynuyor ama dediğin gibi çirkef, kindar oynuyor. ama eto'o kesinlikle öyle bir futbolcu değil. oyunuylada, insanlığıylada 1 numara.

aynen kardeşim işte bu yüzden böyle büyük bi futbolcuyu bu takımda sonuna kadar görmek istiyoruz:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...