Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Etkinlik Daveti: İfade Kullanmak Yasakk
Sponsorlu Bağlantılar
Xilence
Kapalı Hesap
Ya o kadar dikkat ettim nerde hata yaptımda ilk ben silindim. Kanıt istiyom ya.
murat seni anlamakta güçlük çekiyorum. Oyun kurallarında smıley yapmak yasak yazıyor sen bu oyuna katılıyorsun , sonra bir mesajında smıley yapıyorsun, oyun yöneticimiz o mesajını buraya kopyalıyor ve murat smıley kullandı diyor. kurallar gereği smıley yapan oyundan atılıyor. unuttum falan gibi bişeyi kabul etmiyoruz malesef.
Xilence
Kapalı Hesap
Tamam uzatma. Ben anlamadım sanki kuralı. Kanıt istedim tamam kanıtladın. Bişey demiyorum. unuttum diyen kimsede yok.
Abicim bu mesaji sen yazmadin mi da kanit istiyorsun?
minoo
Üye
Konu Sahibi
Yahu tamam. Listeye bakın siz. Kimin nerde hangi saatte ne yazdığını alıntılayıp yazıyorum ben. Kanıt isteyen geçmiş mesajlara baksın. Listeye devam. Ayrıca en baştan söyledim bu bir yarışma değil ve ödül yok. Kimsenin öyle bir beklentisi olmasın.
SHS
Üye
kolay gelsin herkese zor valla
'İbrahim'
Üye
Eskiden ifade mi vardı ya boşverin o kadar da zor değil
Ya bşey dicem. Siz de benim mesajlarımı kontrol edin. Olur da unutup kullanırım falan. Kendim kullanmıyorum nasılsa diye kontrol etmiyorum tekrar. Bakın ama siz de.