pelın_ greenmile' Alıntı: rakibimsin hiç beklenmedik bir anında vuracağım seni sona tek ben kalacağım Genişletmek için tıkla ... hiç şaşırmadım zaten ama zaten bende umutlu diyilim kendimden elim sürekli gidiyo zaten
greenmile' Alıntı: rakibimsin hiç beklenmedik bir anında vuracağım seni sona tek ben kalacağım Genişletmek için tıkla ... hiç şaşırmadım zaten ama zaten bende umutlu diyilim kendimden elim sürekli gidiyo zaten
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ağzına vururum Mert. Genişletmek için tıkla ... bir gün ne zaman bu eylemi gerçekleştireceksin merak ediyorum
minoo' Alıntı: Ağzına vururum Mert. Genişletmek için tıkla ... bir gün ne zaman bu eylemi gerçekleştireceksin merak ediyorum
minoo Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: bir gün ne zaman bu eylemi gerçekleştireceksin merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Yarı yıl tatilinde Ankara'ya geliyorum bekle. Elimin tersini göstercem ben sana.
Revengeful' Alıntı: bir gün ne zaman bu eylemi gerçekleştireceksin merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Yarı yıl tatilinde Ankara'ya geliyorum bekle. Elimin tersini göstercem ben sana.
greenmile Üye pelın_' Alıntı: ya olmuyo ama şuankii halim haraf ama ifade kullanamıyorum yokmu bunun bi çaresiii Genişletmek için tıkla ... doğarken ifadeyle mi doğdun pelin
pelın_' Alıntı: ya olmuyo ama şuankii halim haraf ama ifade kullanamıyorum yokmu bunun bi çaresiii Genişletmek için tıkla ... doğarken ifadeyle mi doğdun pelin
Burak Üye greenmile' Alıntı: doğarken ifadeyle mi doğdun pelin Genişletmek için tıkla ... smıle kullanmak isterdim burda.
greenmile' Alıntı: doğarken ifadeyle mi doğdun pelin Genişletmek için tıkla ... smıle kullanmak isterdim burda.
Revengeful Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: laf sokmada üstünüze yok yani bende ifade kullanmak isterdim şuan ama nese Genişletmek için tıkla ... kullan kullan rahatla..
pelın_' Alıntı: laf sokmada üstünüze yok yani bende ifade kullanmak isterdim şuan ama nese Genişletmek için tıkla ... kullan kullan rahatla..
Revengeful Emekli Yönetici senden önemli mi ??? Smiley kullanmadığın için hastalanırsın falan şimdi. Sen kullan boşver konuyu
pelın_ greenmile' Alıntı: beni banlayacaklar pelin süresiz hadi gül şimdi Genişletmek için tıkla ... sana bi garezim olsa gülerdim ama malesef yok
greenmile' Alıntı: beni banlayacaklar pelin süresiz hadi gül şimdi Genişletmek için tıkla ... sana bi garezim olsa gülerdim ama malesef yok
Burak Üye greenmile' Alıntı: beni banlayacaklar pelin süresiz hadi gül şimdi Genişletmek için tıkla ... seni neden banlasınlar yahu abi. sevdiğimiz bir abimizsin.
greenmile' Alıntı: beni banlayacaklar pelin süresiz hadi gül şimdi Genişletmek için tıkla ... seni neden banlasınlar yahu abi. sevdiğimiz bir abimizsin.