Bildirim gelmio onu dusunuom Nedenmiş ?
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Biliyo da yanında içmiyom Genişletmek için tıkla ... Eh yani bi zahmet. Ben babamın yanında içki içmekten bile bahsedemem la Sukut-u Hayal' Alıntı: Ama güldüm Genişletmek için tıkla ... Gülmeden önce bana sordun mu ?
minoo' Alıntı: Biliyo da yanında içmiyom Genişletmek için tıkla ... Eh yani bi zahmet. Ben babamın yanında içki içmekten bile bahsedemem la Sukut-u Hayal' Alıntı: Ama güldüm Genişletmek için tıkla ... Gülmeden önce bana sordun mu ?
NEXUS Üye Revengeful' Alıntı: Eh yani bi zahmet. Ben babamın yanında içki içmekten bile bahsedemem la Genişletmek için tıkla ... revengeful ifade nasıl kullanılıyor bir tane örnekle göstersene
Revengeful' Alıntı: Eh yani bi zahmet. Ben babamın yanında içki içmekten bile bahsedemem la Genişletmek için tıkla ... revengeful ifade nasıl kullanılıyor bir tane örnekle göstersene
UpOneTR Üye Revengeful' Alıntı: Eh yani bi zahmet. Ben babamın yanında içki içmekten bile bahsedemem la Gülmeden önce bana sordun mu ? Genişletmek için tıkla ... Diyelim ki sormadım NO LA CAK ?
Revengeful' Alıntı: Eh yani bi zahmet. Ben babamın yanında içki içmekten bile bahsedemem la Gülmeden önce bana sordun mu ? Genişletmek için tıkla ... Diyelim ki sormadım NO LA CAK ?
Revengeful Emekli Yönetici .NeXuS.' Alıntı: revengeful ifade nasıl kullanılıyor bir tane örnekle göstersene Genişletmek için tıkla ... Atışmalar-Tartışmalar-Konu Dışı,İkili,Üçlü,Grup Halinde Muhabbetler-Geyik Çevirenler- - MaxiCep
.NeXuS.' Alıntı: revengeful ifade nasıl kullanılıyor bir tane örnekle göstersene Genişletmek için tıkla ... Atışmalar-Tartışmalar-Konu Dışı,İkili,Üçlü,Grup Halinde Muhabbetler-Geyik Çevirenler- - MaxiCep
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: revengeful ifade nasıl kullanılıyor bir tane örnekle göstersene Genişletmek için tıkla ... İfade mi oda neymis ?
.NeXuS.' Alıntı: revengeful ifade nasıl kullanılıyor bir tane örnekle göstersene Genişletmek için tıkla ... İfade mi oda neymis ?
Revengeful Emekli Yönetici Sukut-u Hayal' Alıntı: Diyelim ki sormadım NO LA CAK ? Genişletmek için tıkla ... Önceden güleceğini söylemelisin yoksa olmaz böyle
Sukut-u Hayal' Alıntı: Diyelim ki sormadım NO LA CAK ? Genişletmek için tıkla ... Önceden güleceğini söylemelisin yoksa olmaz böyle
Revengeful Emekli Yönetici İhtiyar007' Alıntı: Doğru olan o zaten. Genişletmek için tıkla ... Millet ailesiyle içki içiyor arkadaş nasıl iş anlamadım
İhtiyar007' Alıntı: Doğru olan o zaten. Genişletmek için tıkla ... Millet ailesiyle içki içiyor arkadaş nasıl iş anlamadım
NEXUS Üye Revengeful' Alıntı: Millet ailesiyle içki içiyor arkadaş nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıkla ... ifade kullandıu vallahi billahi kullandı.
Revengeful' Alıntı: Millet ailesiyle içki içiyor arkadaş nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıkla ... ifade kullandıu vallahi billahi kullandı.
UpOneTR Üye Revengeful' Alıntı: Millet ailesiyle içki içiyor arkadaş nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun gule gule
Revengeful' Alıntı: Millet ailesiyle içki içiyor arkadaş nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun gule gule
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: ifade kullandıu vallahi billahi kullandı. Genişletmek için tıkla ... Allah belamızı vermesin ki kullandı.
.NeXuS.' Alıntı: ifade kullandıu vallahi billahi kullandı. Genişletmek için tıkla ... Allah belamızı vermesin ki kullandı.
Revengeful Emekli Yönetici .NeXuS.' Alıntı: ifade kullandıu vallahi billahi kullandı. Genişletmek için tıkla ... o değilde bu nasıl bir heyecandır
.NeXuS.' Alıntı: ifade kullandıu vallahi billahi kullandı. Genişletmek için tıkla ... o değilde bu nasıl bir heyecandır
İhtiyar007 Üye Revengeful' Alıntı: Millet ailesiyle içki içiyor arkadaş nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıkla ... Elendin.
Revengeful' Alıntı: Millet ailesiyle içki içiyor arkadaş nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıkla ... Elendin.