Sen neden silmeme rağmen ifade kullanıyorsun? Ben katılmadım ki etkinliğe
Enpatsu Shakugan Üye minoo' Alıntı: Sen neden silmeme rağmen ifade kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Ben katılmadım ki etkinliğe
minoo' Alıntı: Sen neden silmeme rağmen ifade kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Ben katılmadım ki etkinliğe
Revengeful Emekli Yönetici Neyse ben makro vizesine çalışayım. Kendinize iyi bakın. No name dev özellikle sen kardeş, çok sempatiksin
Neyse ben makro vizesine çalışayım. Kendinize iyi bakın. No name dev özellikle sen kardeş, çok sempatiksin
Revengeful Emekli Yönetici Ankaragücü kadar sevmediğim başka bir takım yoktur. Fenerbahçe bile onun yanında can. Takip etmiyorum
Ankaragücü kadar sevmediğim başka bir takım yoktur. Fenerbahçe bile onun yanında can. Takip etmiyorum
Revengeful Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: Rivenfegul(mert) yoksa bende yokum Genişletmek için tıkla ... Sen beni seviiiiiiii
Akıncı Üye Revengeful' Alıntı: Sen beni seviiiiiiii Genişletmek için tıkla ... Ben seni tanıyorum ağam
Enpatsu Shakugan Üye Revengeful' Alıntı: lanet olsun smileysiz hayat ! Genişletmek için tıkla ... Aynen iki nokta D
minoo Üye Konu Sahibi Konuda kullanmak yasak diyorum inadına gelip iki nokta D yazıyorlar. Sonra da kötü kadın müzeyyen ben oluyorum.
Konuda kullanmak yasak diyorum inadına gelip iki nokta D yazıyorlar. Sonra da kötü kadın müzeyyen ben oluyorum.
Revengeful Emekli Yönetici Mesajını neden beğendim sanıyorsun ? Eski konudaki son mesajını. Çok ileri görüşlüyüm. bkz: Etkinlik Daveti: İfade Kullanmak Yasak | Sayfa 9 - MaxiCepTamam ben seni sinir etmeyecem ama diğerlerini bilmem.
Mesajını neden beğendim sanıyorsun ? Eski konudaki son mesajını. Çok ileri görüşlüyüm. bkz: Etkinlik Daveti: İfade Kullanmak Yasak | Sayfa 9 - MaxiCepTamam ben seni sinir etmeyecem ama diğerlerini bilmem.
0MG90 Üye minoo' Alıntı: Konuda kullanmak yasak diyorum inadına gelip iki nokta D yazıyorlar. Sonra da kötü kadın müzeyyen ben oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Buna haha diye gülebilir miyim?
minoo' Alıntı: Konuda kullanmak yasak diyorum inadına gelip iki nokta D yazıyorlar. Sonra da kötü kadın müzeyyen ben oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Buna haha diye gülebilir miyim?