Tamam attım Gandırdım.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Harun nerde la? Okey mi oynuyor? Genişletmek için tıkla ... Kahvede. Televizyon izliyoz.
TurkSaw' Alıntı: Harun nerde la? Okey mi oynuyor? Genişletmek için tıkla ... Kahvede. Televizyon izliyoz.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Maç mı? Genişletmek için tıkla ... Spor haberlerine bakıyoz. Fatih terim istifa etmiş.
TurkSaw' Alıntı: Maç mı? Genişletmek için tıkla ... Spor haberlerine bakıyoz. Fatih terim istifa etmiş.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Spor haberlerine bakıyoz. Fatih terim istifa etmiş. Genişletmek için tıkla ... İstifa mı ediyor? Bende mi etsem?
Genc007' Alıntı: Spor haberlerine bakıyoz. Fatih terim istifa etmiş. Genişletmek için tıkla ... İstifa mı ediyor? Bende mi etsem?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: İstifa mı ediyor? Bende mi etsem? Genişletmek için tıkla ... Sen kimsin
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Kim değilim. Harunum Genişletmek için tıkla ... Harun abi istifa
AIS Üye Genc007' Alıntı: Harun abi istifa Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Son düzenleme: 26 Tem 2017
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Rica ederim Genişletmek için tıkla ... Harun abinin konuyu uçuruyoz ha bi plaket falan verir artık yarın kahvede
TurkSaw' Alıntı: Rica ederim Genişletmek için tıkla ... Harun abinin konuyu uçuruyoz ha bi plaket falan verir artık yarın kahvede
AIS Üye Genc007' Alıntı: Harun abinin konuyu uçuruyoz ha bi plaket falan verir artık yarın kahvede Genişletmek için tıkla ... Uyar
Genc007' Alıntı: Harun abinin konuyu uçuruyoz ha bi plaket falan verir artık yarın kahvede Genişletmek için tıkla ... Uyar
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Uyar Genişletmek için tıkla ... @minoo unutma sakın ha uyardım... (tamam vurmayın)
AIS Üye Genc007' Alıntı: @minoo unutma sakın ha uyardım... (tamam vurmayın) Genişletmek için tıkla ... Unutur o
Genc007' Alıntı: @minoo unutma sakın ha uyardım... (tamam vurmayın) Genişletmek için tıkla ... Unutur o