Hayırlısı diyecektim kafamı karıştırdınız.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Bitti demediniz mi lan? Genişletmek için tıkla ... Ben dedim işte ben demiştim. Yani bitti diye sorun mu çıktı?
Genc007' Alıntı: Bitti demediniz mi lan? Genişletmek için tıkla ... Ben dedim işte ben demiştim. Yani bitti diye sorun mu çıktı?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Ben dedim işte ben demiştim. Yani bitti diye sorun mu çıktı? Genişletmek için tıkla ... Niye bitiriyon la yeniden başlat çok ıyıp.
TurkSaw' Alıntı: Ben dedim işte ben demiştim. Yani bitti diye sorun mu çıktı? Genişletmek için tıkla ... Niye bitiriyon la yeniden başlat çok ıyıp.
AIS Üye BLasTeaR' Alıntı: Sorunun sonu mu var? Senin de sonun var. Genişletmek için tıkla ... Herşeyin sonu var. Sonunda sonu var. Sorunun sonu var yani o konuyu niye açtınız işte ben yazdım. Okuyamıyormusunuz? Genc007' Alıntı: Niye bitiriyon la yeniden başlat çok ıyıp. Genişletmek için tıkla ... Tamam yeniden başlatıyorum. Yeniden başlatılıyor.
BLasTeaR' Alıntı: Sorunun sonu mu var? Senin de sonun var. Genişletmek için tıkla ... Herşeyin sonu var. Sonunda sonu var. Sorunun sonu var yani o konuyu niye açtınız işte ben yazdım. Okuyamıyormusunuz? Genc007' Alıntı: Niye bitiriyon la yeniden başlat çok ıyıp. Genişletmek için tıkla ... Tamam yeniden başlatıyorum. Yeniden başlatılıyor.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Herşeyin sonu var. Sonunda sonu var. Sorunun sonu var yani o konuyu niye açtınız işte ben yazdım. Okuyamıyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... Neco bi kahve iç kendine gel
TurkSaw' Alıntı: Herşeyin sonu var. Sonunda sonu var. Sorunun sonu var yani o konuyu niye açtınız işte ben yazdım. Okuyamıyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... Neco bi kahve iç kendine gel
BLasTeaR Üye TurkSaw' Alıntı: Herşeyin sonu var. Sonunda sonu var. Sorunun sonu var yani o konuyu niye açtınız işte ben yazdım. Okuyamıyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... okuyamıyor musunuz? olacak o. Ayrıca okuyamıyormusunuz? mu??? hımm, sana bi aduket atardım da, maalesef yapamıyorum!
TurkSaw' Alıntı: Herşeyin sonu var. Sonunda sonu var. Sorunun sonu var yani o konuyu niye açtınız işte ben yazdım. Okuyamıyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... okuyamıyor musunuz? olacak o. Ayrıca okuyamıyormusunuz? mu??? hımm, sana bi aduket atardım da, maalesef yapamıyorum!
AIS Üye Genc007' Alıntı: Neco bi kahve iç kendine gel Genişletmek için tıkla ... Mezarlıktayim o yüzden mesajlar böyle geliyor. BLasTeaR' Alıntı: okuyamıyor musunuz? olacak o. Ayrıca okuyamıyormusunuz? mu??? hımm, sana bi aduket atardım da, maalesef yapamıyorum! Genişletmek için tıkla ... Şuan klavyeyle uğraşacak halim yok. Sinav değil sonuçta
Genc007' Alıntı: Neco bi kahve iç kendine gel Genişletmek için tıkla ... Mezarlıktayim o yüzden mesajlar böyle geliyor. BLasTeaR' Alıntı: okuyamıyor musunuz? olacak o. Ayrıca okuyamıyormusunuz? mu??? hımm, sana bi aduket atardım da, maalesef yapamıyorum! Genişletmek için tıkla ... Şuan klavyeyle uğraşacak halim yok. Sinav değil sonuçta
Baydırman Moderator BLasTeaR' Alıntı: okuyamıyor musunuz? olacak o. Ayrıca okuyamıyormusunuz? mu??? hımm, sana bi aduket atardım da, maalesef yapamıyorum! Genişletmek için tıkla ... Neconun yazışı öyle reis. Fazla bilmiyor Türkçeyi başka ülkede kendisi. TurkSaw' Alıntı: Mezarlıktayim o yüzden mesajlar böyle geliyor. Şuan klavyeyle uğraşacak halim yok. Sinav değil sonuçta Genişletmek için tıkla ... Alacağın olsun bana bi mezar ayarlamadın
BLasTeaR' Alıntı: okuyamıyor musunuz? olacak o. Ayrıca okuyamıyormusunuz? mu??? hımm, sana bi aduket atardım da, maalesef yapamıyorum! Genişletmek için tıkla ... Neconun yazışı öyle reis. Fazla bilmiyor Türkçeyi başka ülkede kendisi. TurkSaw' Alıntı: Mezarlıktayim o yüzden mesajlar böyle geliyor. Şuan klavyeyle uğraşacak halim yok. Sinav değil sonuçta Genişletmek için tıkla ... Alacağın olsun bana bi mezar ayarlamadın
AIS Üye Genc007' Alıntı: Neconun yazışı öyle reis. Fazla bilmiyor Türkçeyi başka ülkede kendisi. Alacağın olsun bana bi mezar ayarlamadın Genişletmek için tıkla ... Ben gidiyorum zaten mezarlıkta bile rahat yok Forumumda hindi kesiyorum
Genc007' Alıntı: Neconun yazışı öyle reis. Fazla bilmiyor Türkçeyi başka ülkede kendisi. Alacağın olsun bana bi mezar ayarlamadın Genişletmek için tıkla ... Ben gidiyorum zaten mezarlıkta bile rahat yok Forumumda hindi kesiyorum
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Ben gidiyorum zaten mezarlıkta bile rahat yok Forumumda hindi kesiyorum Genişletmek için tıkla ... Sen gidince hep dedikodunu yapıyorum ondandır. Hindi varsa bize de kes la millet aç aç
TurkSaw' Alıntı: Ben gidiyorum zaten mezarlıkta bile rahat yok Forumumda hindi kesiyorum Genişletmek için tıkla ... Sen gidince hep dedikodunu yapıyorum ondandır. Hindi varsa bize de kes la millet aç aç
AIS Üye Genc007' Alıntı: Sen gidince hep dedikodunu yapıyorum ondandır. Hindi varsa bize de kes la millet aç aç Genişletmek için tıkla ... Tamam sorun değil
Genc007' Alıntı: Sen gidince hep dedikodunu yapıyorum ondandır. Hindi varsa bize de kes la millet aç aç Genişletmek için tıkla ... Tamam sorun değil
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Tamam sorun değil Genişletmek için tıkla ... Hindi diyorum neco hindi kaynak yapma
BLasTeaR Üye TurkSaw' Alıntı: Şuan klavyeyle uğraşacak halim yok. Sinav değil sonuçta Genişletmek için tıkla ... Klavye ile uğraşacak bir durum yok çünkü, ayrıca sınav la bura da. Şuan hayatın sınav zaten. Genc007' Alıntı: Neconun yazışı öyle reis. Fazla bilmiyor Türkçeyi başka ülkede kendisi. Alacağın olsun bana bi mezar ayarlamadın Genişletmek için tıkla ... Sana da ayar çekmek lazım da, neyse ya bana ne ya ben mi bulacam gidin başkası bulsun alla alla yeah. ANIL' Alıntı: dedi naber dedim iyidir Genişletmek için tıkla ... didim ne didi, didi kim ne didi
TurkSaw' Alıntı: Şuan klavyeyle uğraşacak halim yok. Sinav değil sonuçta Genişletmek için tıkla ... Klavye ile uğraşacak bir durum yok çünkü, ayrıca sınav la bura da. Şuan hayatın sınav zaten. Genc007' Alıntı: Neconun yazışı öyle reis. Fazla bilmiyor Türkçeyi başka ülkede kendisi. Alacağın olsun bana bi mezar ayarlamadın Genişletmek için tıkla ... Sana da ayar çekmek lazım da, neyse ya bana ne ya ben mi bulacam gidin başkası bulsun alla alla yeah. ANIL' Alıntı: dedi naber dedim iyidir Genişletmek için tıkla ... didim ne didi, didi kim ne didi
Baydırman Moderator ANIL' Alıntı: dedi naber dedim iyidir Genişletmek için tıkla ... dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir dedim ne dedin dedi ne dedi kim dedim dedi kim ne dedi dedi BLasTeaR' Alıntı: Klavye ile uğraşacak bir durum yok çünkü, ayrıca sınav la bura da. Şuan hayatın sınav zaten. Sana da ayar çekmek lazım da, neyse ya bana ne ya ben mi bulacam gidin başkası bulsun alla alla yeah. didim ne didi, didi kim ne didi Genişletmek için tıkla ... Neco ayarlar reis sen sıkıntı yapma
ANIL' Alıntı: dedi naber dedim iyidir Genişletmek için tıkla ... dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir dedim ne dedin dedi ne dedi kim dedim dedi kim ne dedi dedi BLasTeaR' Alıntı: Klavye ile uğraşacak bir durum yok çünkü, ayrıca sınav la bura da. Şuan hayatın sınav zaten. Sana da ayar çekmek lazım da, neyse ya bana ne ya ben mi bulacam gidin başkası bulsun alla alla yeah. didim ne didi, didi kim ne didi Genişletmek için tıkla ... Neco ayarlar reis sen sıkıntı yapma
Revengeful Emekli Yönetici Dedi naber, dedim iyidir Dedi eee dedi, dedi nee dedi İyidir, dedim ne dedin? Dedim ne dedi, kim dedim dedi, kim ne dedi dedi..
Dedi naber, dedim iyidir Dedi eee dedi, dedi nee dedi İyidir, dedim ne dedin? Dedim ne dedi, kim dedim dedi, kim ne dedi dedi..
Baydırman Moderator Revengeful' Alıntı: Dedi naber, dedim iyidir Dedi eee dedi, dedi nee dedi İyidir, dedim ne dedin? Dedim ne dedi, kim dedim dedi, kim ne dedi dedi.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin reis
Revengeful' Alıntı: Dedi naber, dedim iyidir Dedi eee dedi, dedi nee dedi İyidir, dedim ne dedin? Dedim ne dedi, kim dedim dedi, kim ne dedi dedi.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin reis
AIS Üye BLasTeaR' Alıntı: Klavye ile uğraşacak bir durum yok çünkü, ayrıca sınav la bura da. Şuan hayatın sınav zaten. Sana da ayar çekmek lazım da, neyse ya bana ne ya ben mi bulacam gidin başkası bulsun alla alla yeah. didim ne didi, didi kim ne didi Genişletmek için tıkla ... Hayatım sınav olabilir. Ama klavye sınav değil. Anlayan anlar.
BLasTeaR' Alıntı: Klavye ile uğraşacak bir durum yok çünkü, ayrıca sınav la bura da. Şuan hayatın sınav zaten. Sana da ayar çekmek lazım da, neyse ya bana ne ya ben mi bulacam gidin başkası bulsun alla alla yeah. didim ne didi, didi kim ne didi Genişletmek için tıkla ... Hayatım sınav olabilir. Ama klavye sınav değil. Anlayan anlar.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Hayatım sınav olabilir. Ama klavye sınav değil. Anlayan anlar. Genişletmek için tıkla ... Neco sümer kolçak gibi konuşuyorsun.
TurkSaw' Alıntı: Hayatım sınav olabilir. Ama klavye sınav değil. Anlayan anlar. Genişletmek için tıkla ... Neco sümer kolçak gibi konuşuyorsun.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Neco sümer kolçak gibi konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla ... Konuşmadım yazdım.