ameliyatla polat mı oldu sonra? Kurtlar vadisi de evet
AIS Üye The Schook' Alıntı: ameliyatla polat mı oldu sonra? Genişletmek için tıkla ... Kurtlar vadisi de evet
The Schook' Alıntı: ameliyatla polat mı oldu sonra? Genişletmek için tıkla ... Kurtlar vadisi de evet
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: Kurtlar vadisi de evet Genişletmek için tıkla ... şu an kurtlar vadisinde değiliz.
AIS Üye The Schook' Alıntı: şu an kurtlar vadisinde değiliz. Genişletmek için tıkla ... Kaç yaşındasın?
Revengeful Emekli Yönetici elenme olayı vs kaldırılmalı. Ama konunun kapatılmasına gerek yok. Smileysiz sohbet konusu olarak kalabilir.
elenme olayı vs kaldırılmalı. Ama konunun kapatılmasına gerek yok. Smileysiz sohbet konusu olarak kalabilir.
minoo Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Yazan yok zaten forumda. Neden çekilsinler.. Genişletmek için tıkla ... Öyleyse neden iptal olsun ki? Zaten yazan yokmuş. Sonuna kadar gitcem ben inat ettim.
Revengeful' Alıntı: Yazan yok zaten forumda. Neden çekilsinler.. Genişletmek için tıkla ... Öyleyse neden iptal olsun ki? Zaten yazan yokmuş. Sonuna kadar gitcem ben inat ettim.