Etkinlik Daveti 3: İfade Kullanmak Yasak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Resmen sustunuz inanamıyorum!

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

Baydırman

Baydırman

Moderator
@minoo 3 kere yazınca büyüsü bozuldu
normalde çift yazarsınız dört tane bekliyordum açıkçası hayallerim yıkıldı şu an teyze

0MG90

0MG90

Üye
Modların mesaj kasmasına hayır!

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Selamun aleyküm.

Baydırman

Baydırman

Moderator
geçsem farzın fevziye kadar

Metin MF

Metin MF

Üye
Ben bu oyunu bozarım
ya da bozmam

doctorrr

doctorrr

Üye

Bu sitede bu kadar uzun süre üye kalıp da tek ifşa olmayan benimdir heralde. Lan daha benim kadın mı erkek mi olduğumu bile bilmiyonuz ahahassdfsdfjl

Revengeful

Emekli Yönetici

Bu sitede bu kadar uzun süre üye kalıp da tek ifşa olmayan benimdir heralde. Lan daha benim kadın mı erkek mi olduğumu bile bilmiyonuz ahahassdfsdfjl
ad soyadla üye olmuştun

Sahte isim dersen eğer, bu diğerleri içinde geçerli. minoo mesela. Bence erkek kendisi. Buluşmalara arkadaşını gönderip duruyor. Esra ve Pelin vardı. O arkadaşının arkadaşlarıydı onlarda.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bitmedimi daha bu

Metin MF

Metin MF

Üye

Kız çıkarsan valla isyan ederim lan

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
yok hatun değilim erilim sakin olun

yuh nerden hatırladın onu ya @Revengeful

Metin MF

Metin MF

Üye
Şimdi gel de ifade kullanma

doctorrr

doctorrr

Üye
Yöneticilere demediğini bırakmadın nasıl unuturum. Fil hafızası var bende
Boş zamanlarımda sanal alemde türollük yaparım söylemiştim. I love my job

Yalnız bu mecralar isbytiti gibi türolü bi daha göremez zannımca. Adamı site arayüzü içeriği çalmak kesmeyince ordan burdan blog yazısı çalıp kitap bastı lan sdfsdfgsfd siminya diye bi twitter fenosundan çalmış ne var ne yok hiç editlememiş bile. geçen sene nisanda farketti o feno buna dava falan açtı şuan adamın sanal alemde bi tane bile hesabı yok. resmen ahım tuttu mübarek adammışım ben beee

hatta twitterdaki mevzuyu da taşımıştım buraya yığdım isteyen malum arkadaşı tanıyan bilen varsa okusun Gün geçmiyor ki yeni bir garabet yaşanmasın... - MaxiCep

Ha bi de vikipediden kaydadeğer görülmediği için silinmiş sfsdfsdf
Resmen kımıl zararlısı ya herif
3 beş tane ergen velede kitap satıcam diye şu rezilliğe bakar mısın daha bir de ikinci kitabını çıkaracaktı acaba ondakileri nerden aşırdı allah bilir

Metin MF

Metin MF

Üye

Boş zamanlarımda sanal alemde türollük yaparım söylemiştim. I love my job

Yalnız bu mecralar isbytiti gibi türolü bi daha göremez zannımca. Adamı site arayüzü içeriği çalmak kesmeyince ordan burdan blog yazısı çalıp kitap bastı lan sdfsdfgsfd siminya diye bi twitter fenosundan çalmış ne var ne yok hiç editlememiş bile. geçen sene nisanda farketti o feno buna dava falan açtı şuan adamın sanal alemde bi tane bile hesabı yok. resmen ahım tuttu mübarek adammışım ben beee

hatta twitterdaki mevzuyu da taşımıştım buraya yığdım isteyen malum arkadaşı tanıyan bilen varsa okusun Gün geçmiyor ki yeni bir garabet yaşanmasın... - MaxiCep

Ha bi de vikipediden kaydadeğer görülmediği için silinmiş sfsdfsdf
Resmen kımıl zararlısı ya herif
3 beş tane ergen velede kitap satıcam diye şu rezilliğe bakar mısın daha bir de ikinci kitabını çıkaracaktı acaba ondakileri nerden aşırdı allah bilir
Harbiden bi ara sözlüklerde falan gördüm bi adam kitabı baştan sona incelemiş çaldığı yerleri falan da yazmış full çalıntı
Adamın sitesine de boşuna arakcep demedik zaten
Bir de bi sorum var. Random gülüş de yasak mı? @minoo

0MG90

0MG90

Üye
Kimden bahsediyonuz

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Konu bitmiş.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Geç kalmışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt