Aslında bu konu gereksiz çünkü katılımcılar girmiyor. elen o zaman
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Aslında bu konu gereksiz çünkü katılımcılar girmiyor. Genişletmek için tıkla ... elen o zaman
smartphone007' Alıntı: Aslında bu konu gereksiz çünkü katılımcılar girmiyor. Genişletmek için tıkla ... elen o zaman
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Toplam 14 katılımcı hepsi yok ama Genişletmek için tıkla ... herkes her saat burada mı olacak?
smartphone007' Alıntı: Toplam 14 katılımcı hepsi yok ama Genişletmek için tıkla ... herkes her saat burada mı olacak?
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: elen o zaman Genişletmek için tıkla ... İfade kullanırsam elenirim
0MG90 Üye minoo' Alıntı: Çirkeflik yapma ama şimdi. Sen kendini ele verdin. Genişletmek için tıkla ... Ben çok ciddiyim. Çirkeflik ile alakası yok. Diğerlerinin hakkına geçmemek için bildirdim yoksa bende düzenlerdim kimsenin haberi olmazdı.
minoo' Alıntı: Çirkeflik yapma ama şimdi. Sen kendini ele verdin. Genişletmek için tıkla ... Ben çok ciddiyim. Çirkeflik ile alakası yok. Diğerlerinin hakkına geçmemek için bildirdim yoksa bende düzenlerdim kimsenin haberi olmazdı.
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: İfade kullanırsam elenirim Genişletmek için tıkla ... burada kullanma teyze kızıyor
smartphone007' Alıntı: İfade kullanırsam elenirim Genişletmek için tıkla ... burada kullanma teyze kızıyor
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: herkes her saat burada mı olacak? Genişletmek için tıkla ... Her saat değil ama 1 mesaj atsın yeter mesela 2 gün girmeyen ve mesaj atmayan var
The Schook' Alıntı: herkes her saat burada mı olacak? Genişletmek için tıkla ... Her saat değil ama 1 mesaj atsın yeter mesela 2 gün girmeyen ve mesaj atmayan var
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Her saat değil ama 1 mesaj atsın yeter mesela 2 gün girmeyen ve mesaj atmayan var Genişletmek için tıkla ... teyze bilir işin orasını @minoo YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Bnce mesajda atmaları lazım 1 ay girme elenmezsıb tabi Genişletmek için tıkla ... sen iş başka bahara kaldı yaşlı binbaşı
smartphone007' Alıntı: Her saat değil ama 1 mesaj atsın yeter mesela 2 gün girmeyen ve mesaj atmayan var Genişletmek için tıkla ... teyze bilir işin orasını @minoo YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Bnce mesajda atmaları lazım 1 ay girme elenmezsıb tabi Genişletmek için tıkla ... sen iş başka bahara kaldı yaşlı binbaşı
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: teyze bilir işin orasını @minoo Genişletmek için tıkla ... Eğer öyleyse ben 1 hafta yokum
The Schook' Alıntı: teyze bilir işin orasını @minoo Genişletmek için tıkla ... Eğer öyleyse ben 1 hafta yokum
minoo Üye Konu Sahibi Takip edin la birbirinizi. Ben her işe yetişemiyorum. 0MG90' Alıntı: Ben çok ciddiyim. Çirkeflik ile alakası yok. Diğerlerinin hakkına geçmemek için bildirdim yoksa bende düzenlerdim kimsenin haberi olmazdı. Genişletmek için tıkla ... Adam haklı. Napsak? @SHS
Takip edin la birbirinizi. Ben her işe yetişemiyorum. 0MG90' Alıntı: Ben çok ciddiyim. Çirkeflik ile alakası yok. Diğerlerinin hakkına geçmemek için bildirdim yoksa bende düzenlerdim kimsenin haberi olmazdı. Genişletmek için tıkla ... Adam haklı. Napsak? @SHS
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Takip edin la birbirinizi. Ben her işe yetişemiyorum. Adam haklı. Napsak? @SHS Genişletmek için tıkla ... benim smileyi de görmezden gelelim o zaman?
minoo' Alıntı: Takip edin la birbirinizi. Ben her işe yetişemiyorum. Adam haklı. Napsak? @SHS Genişletmek için tıkla ... benim smileyi de görmezden gelelim o zaman?
AIS Üye The Schook' Alıntı: benim smileyi de görmezden gelelim o zaman? Genişletmek için tıkla ... Kim gördükü senin smileyi?
The Schook' Alıntı: benim smileyi de görmezden gelelim o zaman? Genişletmek için tıkla ... Kim gördükü senin smileyi?
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Oldu kapatıp gidelim o zaman. Genişletmek için tıkla ... e yani... ya kimseye yapılmayacak ya da herkese yapılacak
minoo' Alıntı: Oldu kapatıp gidelim o zaman. Genişletmek için tıkla ... e yani... ya kimseye yapılmayacak ya da herkese yapılacak
AIS Üye minoo' Alıntı: Oldu kapatıp gidelim o zaman. Genişletmek için tıkla ... Neyi kapatalım? YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Gördüysen sckrenşot alsaydın her türlü ispatlardın Genişletmek için tıkla ... ScreenShot diyecektin galiba
minoo' Alıntı: Oldu kapatıp gidelim o zaman. Genişletmek için tıkla ... Neyi kapatalım? YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Gördüysen sckrenşot alsaydın her türlü ispatlardın Genişletmek için tıkla ... ScreenShot diyecektin galiba
YaşlıTaşCocuk54 Üye polam234' Alıntı: Neyi kapatalım? ScreenShot diyecektin galiba Genişletmek için tıkla ... Ya bilerek öyle yazdım
polam234' Alıntı: Neyi kapatalım? ScreenShot diyecektin galiba Genişletmek için tıkla ... Ya bilerek öyle yazdım
YaşlıTaşCocuk54 Üye Revengeful' Alıntı: Daha ilk baştan katılmayın demiştim. İllaki bir sorun çıkacaktı Genişletmek için tıkla ... Sen katılma dedin sırf p yüzden katılmadım
Revengeful' Alıntı: Daha ilk baştan katılmayın demiştim. İllaki bir sorun çıkacaktı Genişletmek için tıkla ... Sen katılma dedin sırf p yüzden katılmadım