Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Etkinlik Daveti 3: İfade Kullanmak Yasak!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AIS
Üye
Anladım
minoo
Üye
Konu Sahibi
Ne bicim gundu, hic bisey anlamadim. Bu arada keske telefonumu sarj etseydim. %17 kaldi.
Kuzum sen bakma Mert'e. Ben beğenmesem zaten kendim Iphone'u satıp Zenfone almam. Ben de 6 kullanıyorum. Hiç bi şikayetim yok. Asus'ta çalıştığım için al demiyorum sana. Sadece telefon özelliklerini biliyorum, beğendim de, gittim aldım. En önemlisi batarya benim için ve ekran. Kocaman ekranı var. Lcd tv mübarek.
Minoo karşıtları diye bir itilaf üyeleri oluştursan tam olur m. Halefet gibi
Revengeful
Emekli Yönetici
Özür dilerim. 4S. Zenfone 6 nerde 4S nerde yahu .. Ben olsam ben de geçerdim zaten. Ama 5 var bende. Zenfone iyi telefon fakat diğer telefonlarla karşılaştırılmalı.
Özür dilerim. 4S. Zenfone 6 nerde 4S nerde yahu .. Ben olsam ben de geçerdim zaten. Ama 5 var bende. Zenfone iyi telefon fakat diğer telefonlarla karşılaştırılmalı.
O zaman Note al. Hayvani bir şey. Ya da apple seviyorsan 6 plus al. Bir ara iPhone'u sevdiğini söylemiştin ama ekran boyutlarından şikayetçiydin. Fiyatı uçuk orası ayrı