Hangi dağa? Bozdağ
Baydırman Moderator The Schook' Alıntı: doktorun bir açığını yakalamıştı hakim. Genişletmek için tıkla ... ya da o öyle sanıyordu.
The Schook' Alıntı: doktorun bir açığını yakalamıştı hakim. Genişletmek için tıkla ... ya da o öyle sanıyordu.
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: İki tane var galiba. Genişletmek için tıkla ... Az önce baktım Bozdağlar diye sıra dağlar varmış, İzmir, Aydın, Denizli
İhtiyar007' Alıntı: İki tane var galiba. Genişletmek için tıkla ... Az önce baktım Bozdağlar diye sıra dağlar varmış, İzmir, Aydın, Denizli
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Az önce baktım Bozdağlar diye sıra dağlar varmış, İzmir, Aydın, Denizli Genişletmek için tıkla ... Anladım. İşler nasıl?
SHS' Alıntı: Az önce baktım Bozdağlar diye sıra dağlar varmış, İzmir, Aydın, Denizli Genişletmek için tıkla ... Anladım. İşler nasıl?
Baydırman Moderator işler sarpa sarmaya başlamıştı genç doktor, ihtiyar hakimin gazabından kurtulamamıştı
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Anladım. İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... Finaller var sıkıntılardayız, bölümde işler tıkırında Senin işler nasıl?
İhtiyar007' Alıntı: Anladım. İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... Finaller var sıkıntılardayız, bölümde işler tıkırında Senin işler nasıl?
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Finaller var sıkıntılardayız, bölümde işler tıkırında Senin işler nasıl? Genişletmek için tıkla ... İdare ediyor çok şükür.
SHS' Alıntı: Finaller var sıkıntılardayız, bölümde işler tıkırında Senin işler nasıl? Genişletmek için tıkla ... İdare ediyor çok şükür.
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: İdare ediyor çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Kardeşinin canı sıkılmış
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Kardeşinin canı sıkılmış Genişletmek için tıkla ... Sıkı can iyidir, kolay çıkmaz.
SHS Üye The Schook' Alıntı: hakim, genç doktoru rahatlatmak için konuyu değiştirmişti. Genişletmek için tıkla ... sonra şok bir haber mi geldi
The Schook' Alıntı: hakim, genç doktoru rahatlatmak için konuyu değiştirmişti. Genişletmek için tıkla ... sonra şok bir haber mi geldi
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: sonra şok bir haber mi geldi Genişletmek için tıkla ... smiley koyacam şimdi yaa tamam vurmayın, öldüm.
SHS' Alıntı: sonra şok bir haber mi geldi Genişletmek için tıkla ... smiley koyacam şimdi yaa tamam vurmayın, öldüm.
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Sıkı can iyidir, kolay çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... Acı patlıcanı kırağı çalmaz
İhtiyar007' Alıntı: Sıkı can iyidir, kolay çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... Acı patlıcanı kırağı çalmaz
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Acı patlıcanı kırağı çalmaz Genişletmek için tıkla ... Fazla yüz verme ortak.