şimdi oldu. kendi adıma konuşayım iyiyim. sen nabüün? Iyi
AIS Üye The Schook' Alıntı: şimdi oldu. kendi adıma konuşayım iyiyim. sen nabüün? Genişletmek için tıkla ... Iyi
The Schook' Alıntı: şimdi oldu. kendi adıma konuşayım iyiyim. sen nabüün? Genişletmek için tıkla ... Iyi
doctorrr Üye Vaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy krdşm hoşgeldin yeaaaa demeyi çok isterdim katılmayı da çok isterdim ama geç kalmışım di mi baya @minoo
Vaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy krdşm hoşgeldin yeaaaa demeyi çok isterdim katılmayı da çok isterdim ama geç kalmışım di mi baya @minoo
AIS Üye The Schook' Alıntı: en son nasıldın? Genişletmek için tıkla ... En son şimdi nasılsam öyle. İyi ifade kullanacağım
The Schook' Alıntı: en son nasıldın? Genişletmek için tıkla ... En son şimdi nasılsam öyle. İyi ifade kullanacağım
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: En son şimdi nasılsam öyle. İyi ifade kullanacağım Genişletmek için tıkla ... he tamam görürsem söylerim.
polam234' Alıntı: En son şimdi nasılsam öyle. İyi ifade kullanacağım Genişletmek için tıkla ... he tamam görürsem söylerim.
0MG90 Üye minoo' Alıntı: Hastaydim la kac gundur. İnsan bi yazar öldün mü diye Genişletmek için tıkla ... Öldün mü abla?
minoo' Alıntı: Hastaydim la kac gundur. İnsan bi yazar öldün mü diye Genişletmek için tıkla ... Öldün mü abla?
exp_l0it Üye minoo' Alıntı: Hastaydim la kac gundur. İnsan bi yazar öldün mü diye Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
minoo' Alıntı: Hastaydim la kac gundur. İnsan bi yazar öldün mü diye Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun