İyi bilirsin. bilemedim ben onu pes mi ettin?
Baydırman Moderator İhtiyar007' Alıntı: İyi bilirsin. Genişletmek için tıkla ... bilemedim ben onu pes mi ettin?
İhtiyar007 Üye The Schook' Alıntı: bilemedim ben onu pes mi ettin? Genişletmek için tıkla ... Bir şey mi dedin?
Baydırman Moderator İhtiyar007' Alıntı: Bir şey mi dedin? Genişletmek için tıkla ... hayır. saygılar. sinek vızıldadı galibağ
İhtiyar007' Alıntı: Bir şey mi dedin? Genişletmek için tıkla ... hayır. saygılar. sinek vızıldadı galibağ
Baydırman Moderator [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hepinize iyi geceler Ezinipe iyi releceg Genişletmek için tıkla ... sana da
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hepinize iyi geceler Ezinipe iyi releceg Genişletmek için tıkla ... sana da
AIS Üye SHS' Alıntı: Satranç oynar mısın Genişletmek için tıkla ... Evet şimdi anladım böyle olmaz ama ben oynamak için değil birşey yazdım oraya gir bak
SHS' Alıntı: Satranç oynar mısın Genişletmek için tıkla ... Evet şimdi anladım böyle olmaz ama ben oynamak için değil birşey yazdım oraya gir bak
SHS Üye polam234' Alıntı: Evet şimdi anladım böyle olmaz ama ben oynamak için değil birşey yazdım oraya gir bak Genişletmek için tıkla ... İfade kullandım düzenlesene
polam234' Alıntı: Evet şimdi anladım böyle olmaz ama ben oynamak için değil birşey yazdım oraya gir bak Genişletmek için tıkla ... İfade kullandım düzenlesene
AIS Üye SHS' Alıntı: Körleme oynarız diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Pc de olunca oynarız ama telde olmaz
SHS' Alıntı: Körleme oynarız diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Pc de olunca oynarız ama telde olmaz
Revengeful Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Sitede olmadığım zamanlar yerime bakabilecek yedek Co-Admin arıyorum Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: şifreni mi vercen Genişletmek için tıkla ... rütbe 0MG90' Alıntı: O ben değilim çünkü herkese ban atarım Genişletmek için tıkla ... bana muhalifsin veremem rütbeyi minoo' Alıntı: Ben talibim Genişletmek için tıkla ... Cevap vermeme bile gerek yok.
Revengeful' Alıntı: Sitede olmadığım zamanlar yerime bakabilecek yedek Co-Admin arıyorum Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: şifreni mi vercen Genişletmek için tıkla ... rütbe 0MG90' Alıntı: O ben değilim çünkü herkese ban atarım Genişletmek için tıkla ... bana muhalifsin veremem rütbeyi minoo' Alıntı: Ben talibim Genişletmek için tıkla ... Cevap vermeme bile gerek yok.