Mesajlara çok güldüm
NEXUS Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Mesajlara çok güldüm (gülücük smileyi) Genişletmek için tıkla ... Önceki konuda yasaktı böle yapmak.
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Mesajlara çok güldüm (gülücük smileyi) Genişletmek için tıkla ... Önceki konuda yasaktı böle yapmak.
minoo Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: Önceki konuda yasaktı böle yapmak. Genişletmek için tıkla ... Hala yasak
NEXUS Üye The Schook' Alıntı: @Jagu@r smiley yasak Genişletmek için tıkla ... Biliyor zaten konuyu dağıtmak bozmak amacıyla yapıyor biri smiley kullandı diyelim bende yazı yazdım sona onun smileyini alıntı olarak koyma varmı?
The Schook' Alıntı: @Jagu@r smiley yasak Genişletmek için tıkla ... Biliyor zaten konuyu dağıtmak bozmak amacıyla yapıyor biri smiley kullandı diyelim bende yazı yazdım sona onun smileyini alıntı olarak koyma varmı?
AIS Üye mürteza16' Alıntı: Alıntıyı düzenle. Genişletmek için tıkla ... Smile kullanan @mürteza16 ben değilim
mürteza16' Alıntı: Alıntıyı düzenle. Genişletmek için tıkla ... Smile kullanan @mürteza16 ben değilim
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: Alıntıyı düzenle. Genişletmek için tıkla ... düzenledim. ne zaman başlıyacak.
NEXUS Üye minoo' Alıntı: Tamam saat 12den itibaren basliyoruz gencler Genişletmek için tıkla ... Dediğim geçerli olurmu sona başkasının attığı smileyi koysak.
minoo' Alıntı: Tamam saat 12den itibaren basliyoruz gencler Genişletmek için tıkla ... Dediğim geçerli olurmu sona başkasının attığı smileyi koysak.