Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çoğunlukla büyüme ve gelişme dönemlerinden ve de tırnak ve diş sağlığından çok soru vardı. Test olduğundan kolaydı ama bu sefer yüksek bekliyorum, daha bugün olduk zaten.
Daha çok büyüme ve gelişme dönemlerinden ve de tırnak ve diş sağlığından çok soru vardı. Test olduğundan kolaydı ama bu sefer yüksek bekliyorum, daha bugün olduk zaten.
Oha. Benim sözlüler düşürecek notları valla. Ortalaman kaç şu an toplam hesapladın mı ? Benim 69 şimdilik 1 puanla teşekkürü kaçırırsak kötü olur. Biraz yükseltmem lazım notları.
Oha. Benim sözlüler düşürecek notları valla. Ortalaman kaç şu an toplam hesapladın mı ? Benim 69 şimdilik 1 puanla teşekkürü kaçırırsak kötü olur. Biraz yükseltmem lazım notları.
Ovv çalışkan çocuk. Neyse hadi sana iyi geceler ben biraz rom atıcam kendimde bi eksiklik hissediyorum zaman bulamadım pek bugün. Nasıl bir manyağım anlayın artık.