Etkinlik Daveti 3: İfade Kullanmak Yasak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.
0MG90

0MG90

Üye
Allahım ne diyonuz ya

• Beğen
Tepkiler: minoo
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kafam yandı şuan benim

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Senin kaçtı birde sınavda genel olarak neler çıktı
50 maalesef. Dünya Sağlık Örgütü çalışanlarının hala kulaklarını çınlatıyorum yaptıkları sağlığın tanımı için.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
50 maalesef. Dünya Sağlık Örgütü çalışanlarının hala kulaklarını çınlatıyorum yaptıkları sağlığın tanımı için.
Benzer çıkmış ilk sınav , ikinci sınavdan sorular yazsana.

Yönetici tarafından düzenlendi:
The Shadow

The Shadow

Üye
Benzer çıkmış ilk sınav , ikinci sınavdan sorular yazsana.
Çoğunlukla büyüme ve gelişme dönemlerinden ve de tırnak ve diş sağlığından çok soru vardı. Test olduğundan kolaydı ama bu sefer yüksek bekliyorum, daha bugün olduk zaten.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Daha çok büyüme ve gelişme dönemlerinden ve de tırnak ve diş sağlığından çok soru vardı. Test olduğundan kolaydı ama bu sefer yüksek bekliyorum, daha bugün olduk zaten.
İnşallah bizede test olur. İlk i klasik ti dunde (7 ocak) coğrafya vardı girmedim. 3 performans + 1 sınav kaldığım tek ders(47) 7 ocakti.

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
İnşallah bizede test olur. İlk i klasik ti dunde (7 ocak) coğrafya vardı girmedim. 3 performans + 1 sınav kaldığım tek ders(47) 7 ocakti.
Coğrafyam şükür ki iyi ortalama 72, şu an zayıf gözüken 2 ders var ama son sınavlar açıklandığında zayıf olacağını düşünmüyorum.

NEXUS

NEXUS

Üye
Coğrafyam şükür ki iyi ortalama 72, şu an zayıf gözüken 2 ders var ama son sınavlar açıklandığında zayıf olacağını düşünmüyorum.
Hoca sağolsun 100 verdi sözlüye benimde 73,5 düşüyor.

The Shadow

The Shadow

Üye
Hoca sağolsun 100 verdi sözlüye benimde 73,5 düşüyor.
Oha. Benim sözlüler düşürecek notları valla. Ortalaman kaç şu an toplam hesapladın mı ? Benim 69 şimdilik 1 puanla teşekkürü kaçırırsak kötü olur. Biraz yükseltmem lazım notları.

NEXUS

NEXUS

Üye
Oha. Benim sözlüler düşürecek notları valla. Ortalaman kaç şu an toplam hesapladın mı ? Benim 69 şimdilik 1 puanla teşekkürü kaçırırsak kötü olur. Biraz yükseltmem lazım notları.
81 ki biseydi 4 puan için taktir gitti

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
81 ki biseydi 4 puan için taktir gitti
Ovv çalışkan çocuk. Neyse hadi sana iyi geceler ben biraz rom atıcam kendimde bi eksiklik hissediyorum zaman bulamadım pek bugün. Nasıl bir manyağım anlayın artık.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Gunaydın
gunaydın
keyifler nasıl

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt