Ban mı yeseydim? Evet.
SHS Üye The Schook' Alıntı: vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... Vazgeçtim ben bugün vazgeçtim üzülmekten
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: Vazgeçtim ben bugün vazgeçtim üzülmekten Genişletmek için tıkla ... Vazgeçtim ben bugün vazgeçtim ban yemekten
SHS' Alıntı: Vazgeçtim ben bugün vazgeçtim üzülmekten Genişletmek için tıkla ... Vazgeçtim ben bugün vazgeçtim ban yemekten
İhtiyar007 Üye The Schook' Alıntı: Vazgeçtim ben bugün vazgeçtim ban yemekten Genişletmek için tıkla ... Jilet lazım mı?
The Schook' Alıntı: Vazgeçtim ben bugün vazgeçtim ban yemekten Genişletmek için tıkla ... Jilet lazım mı?
smartphone007 Üye The Shadow' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Saat 12 de olacak şimdi ifade kullana bilirsiniz
The Shadow' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Saat 12 de olacak şimdi ifade kullana bilirsiniz
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: İfade kullanım mı? Genişletmek için tıkla ... yasakmış hemşerim
İhtiyar007 Üye The Schook' Alıntı: @İhtiyar007 @SHS yapmayın yeter ya güleceğim en sonunda Genişletmek için tıkla ... Ne güzel! Bir kişi eksik başlamış oluruz.
The Schook' Alıntı: @İhtiyar007 @SHS yapmayın yeter ya güleceğim en sonunda Genişletmek için tıkla ... Ne güzel! Bir kişi eksik başlamış oluruz.
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: yasakmış hemşerim Genişletmek için tıkla ... Saat 12 den sonra The Schook' Alıntı: ben yatıyorum iyi geceler. yoksa smiley kullanıp ban yiyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Şimdiden afiyet olsun Yönetici tarafından düzenlendi: 6 Ocak 2015
The Schook' Alıntı: yasakmış hemşerim Genişletmek için tıkla ... Saat 12 den sonra The Schook' Alıntı: ben yatıyorum iyi geceler. yoksa smiley kullanıp ban yiyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Şimdiden afiyet olsun
İhtiyar007 Üye smartphone007' Alıntı: Saat 12 den sonra Şimdiden afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Bu konu içerisinde her dâim yasak.
smartphone007' Alıntı: Saat 12 den sonra Şimdiden afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Bu konu içerisinde her dâim yasak.
smartphone007 Üye İhtiyar007' Alıntı: Bu konu içerisinde her dâim yasak. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum
İhtiyar007 Üye The Schook' Alıntı: ben yatıyorum iyi geceler. yoksa smiley kullanıp ban yiyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler.
The Schook' Alıntı: ben yatıyorum iyi geceler. yoksa smiley kullanıp ban yiyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler.
Baydırman Moderator mr.turk ciddi hissediyor Mr. Turk' Alıntı: Kendimi Cok Çok ciddi hissediyorum GülMemeliyim Genişletmek için tıkla ... bir tane ss atar mısın?
mr.turk ciddi hissediyor Mr. Turk' Alıntı: Kendimi Cok Çok ciddi hissediyorum GülMemeliyim Genişletmek için tıkla ... bir tane ss atar mısın?