Etkin Beklemedeki wlan, arama, ajanda gibi yazılar kalkıyor... :)

Sponsorlu Bağlantılar

aswerth

aswerth

Üye
N95 v31 de olmadı maalesef...sistemim hackli...

erdem1365

erdem1365

Üye
Thanks

wolkN

Üye
peki bu beklemeye wlan ekleyebiliyormuyuz bende N91 var lakin benkleme ekranına bi türlü wlan gelmio nasıl yapabilirim format attım wlan wizard yükledim herşeyi denedim olmadı

omen632

omen632

Üye
tşk. emeğine sağlık

aydin_taysi87

aydin_taysi87

Üye
İŞLEM FORMAT GEREKTİREBİLECEK KADAR TEHLİKELİ SİSTEM DOSYALARIYLA OYNUYOR DENEYİMSİZ ARKADAŞLAR DENEMESİN LÜTFEN... yinede teşekkürler emeğin için arkadaşım...

seminay

Üye
arkadaşlar e65 te mesela msj geldiğinde ya da çağrı olduğunda etkin bekleme açıkken ,etkin bekleme altındaki satırlarda gözüküyor msj çağrı vs...bende 6120c var bende etkin beklemedeyken yine standar 1yeni msj alındı yazısı çıkıyor.. e65 teki gibi olmasını istiyorum ne yapmam gerekir bilen varmı acaba??
arkadaşım handyshell diye bir program var onu yükle aynen istediğin gibi oluyor

gamsız_12

Üye
[sıze=4]kardeşim cok saol walla seni bi bulsam boynuna sarılacam ama malasef bulamım bi link at yeter kardesim şimdiden teşekkürler kardeş[/sıze]

kumsallll

Üye
yha arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım ama pompatcher uyqulamasını yüklemeye çalıştığımda uygulamaya izin verilmedi diyor yardım eder misinz ? tlf model n 95 .

stek

stek

Üye
emeğine sağlık kardeşim çok sağol. (:

kumsallll

Üye
Etkin Bekleme Menüsündeki arama, ajanda, wlan falan filan sizi rahatsız ettiyse yada benim gibi bir resim koyduğunda kaş göz gibi

tam can alıcı noktalara denk gelen yazılara sinirleriniz bozuluyorsa aşağıda yapmış olduğum paketi indirin :sn:

Ekrandaki arama, ajanda kaydı gibi etkin bekleme ekranının altındaki yazılardan istediklerimizi kaldırabileceğiz. Şöyleki;

• İlk önce RomPatcher adlı uygulamayı telefonumuza yüklememiz gerekiyor arkadaşlar.Eğer varsa bunu yüklemenize gerek yok.
  • Sizlere 4 adet .rmp dosyası vereceğim. Baktığınızda adlarından da anlaşılacağı gibi kaldırmak istediğimiz şeylerin yamalarıdır.
  • Şimdi bu yamaları E:\patches\ içine atyoruz.Eğer bu klasör yoksa biz oluşturuyoruz ve buraya dosyalarımızı atıyoruz.
  • Ayarlara girip etkin beklemeyi kapalı yapıyoruz arkadaşlar.Sakın unutmayın ayarlar-kişileştirme-bekleme modu'ndan etkin beklemeyi kapatıyoruz.
  • RomPatcher uygulamasını çalıştırıyoruz ve kaldırmak istediğimiz yamanın üstüne gelip patch-apply yapıyoruz.
  • Şimdi tekrar ayarlara girip etkin beklemeyi açın bakalım masaüstüne geri döndüğünüzde neler göreceksiniz :)

:megafon:: Arkadaşlar telefonu kapatıp açınca tekrar rompatcher a girip tekrar aplly yapmanız gerekmektedir çünkü yazılar tekrar çıkıyor.
Çok zor bişey değil zaten sadece tekrar aplly yapacaksınız o kadar ama sakın unutmayın ilk işlem etkin beklemeyi kapatmak :oke:

arkadaşım lütfen bi yardım edermisiniz ben daha en başta yapamıorm rompatcheri yüklemeye çalıştığımda qerekli uyqulama erişimine izin verilmedi diyo??
bu etkin beklemelerden kurtulmak istiyorum lütfen yardım ..

gentlement39

gentlement39

Üye
Verdiğin rpm. Uzantılı dosyalar nerede ????? Telim hackli rompatcher ı kurdum neyi nereye kopyalıycam
hayal mi kuruyon yoksa laf olsun diye konu mu açtın????

vodka_redbull

Üye
dostum uzun zamandır derdim buydu sayende çok güzel bi işekilde hallettim eline emeğine sağlık

bulentba

bulentba

Üye
saol

djbadbul2

Üye
Niye kasıyosunuzki bu kadar ayarlardan kaldırılabiliniyor zaten.

vildan67

Üye
arkadasım bu yapacağımız işlemler telefonun sistem dosyalarını bozuyormuş yani tele format attırmak zorunda kalıyormuşuz doğrumu? yani tele herhangi bi zarar vermiyor mu? bide bu işlemleri yaptıkdan sonra teli acıp kapattığımızda bi işlem yapın demişiniz ya o işlemi yapmaya gerek varmı patcher filan bişiler demiş arkadas varmıs gerek yokmus olurmu o işlemi yapmasak? ya ben e65 kullanıyodum eskiden bu yazıları ekranımdan kaldırıyodum hiç bi program yüklemeden n95de neden olmuyorki

vildan67

Üye
bu forumda kimse cevap vermiyor herhalde

6220yusuf

Üye
6220c de olmuyor. Bi yolu yok mu??

anelka68

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin..belki çok basit birşey belki benim tel arızalı.telefonum N95 8gb kızak kapalı iken cevapsız çağrıları veya msj ları göstermiyor telefon arandığında kimin aradığı yazıyor daha sonra ekran kararıp kalıyor yani sürekli ekranı açıp kapamam gerekiyor mesaj var mı cevapsız çağrı var mı diye bunu düzeltemez miyim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yok mu bi cevap verecek olan

anelka68

Üye
kimse yok mu buralarda yaw..

turko9999

turko9999

Üye
peki sadece üstekki uygulamalaı kaldırsak dieleri dursa böle bişi varmı

Üst Alt