Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eti Lezzet Avı: TURKCELL 50,100,200,1000 Kontör Hediye!
Sponsorlu Bağlantılar
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kontörler 48 saat sonra yükleniyor. Bazen 3 günü buluyor. Hemen yüklenmiyor yani
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Son rekorum
finance84
Üye
ne yaptın sen ya nasıl becerdin o kadar puan yapmayı bende en fazla 300000 oluyo.bunun taktiği nedir
--------------- Ekleme ---------------
3 gün nerdeyse bitti 286000 puan yaptık demekki herkes benden yüksek yapmış
orgeneral2203
Üye
225000 yaptım acaba gelirmi ya ? :S
finance84
Üye
hala gelmiyo anlamadım gitti...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar son bişiy daha soracağım internet üzerinden oynuyorum devamlı oyunu acaba internetten oynayanlara gelmiyo mu?361000 puan yaptım hala yok hala yok
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kontörler 2-3 gün içinde geliyor. 1 hafta içinde en çok 1 kere gönderiliyor. Siz de uğraşın yaparsınız
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Mahmut hatırlarsın kardeşimin numarayla oynuyorum demiştim ona da 50 kontör geldi. 2 adet 50 kontör aldım kısacası.
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ben bugün biraz coştum 467.625 puan yaptım sanırım 100 kontör gelir bu puanla Kontörler 3 günde yüklenmeye başlandı artık. Geç geliyor ama geliyor, önemli olan gelmesi
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
En kötüsü kazandığımızı öğrenememek. Oradaki liste de güncel değil.
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Evet kazananlar listesi açıklandı ama eski liste. Benim adım da geçiyor, ünlü oldum
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Benim adımda yazıyormuş şimdi farkettim.
Sen bir şey diyordun, farklı kullanıcı adıyla aynı numara mı kaydolsun falan tekrar kazanabilmek için? Kısacası kazandığım numara ve kullanıcı adıyla devam ettiğimde tekrar kazanabilir miyim ?
384.000 yaptım bende en yüksek.
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Farklı kullanıcı adı derken öreneğin tksharmely1,tksharmely2,tksharmely3,.... olarak açılan üyelikler banlanıyor. O yüzden kullanıcı adları birbirinden farklı olması gerekiyor. Farklı kullanıcı adı ile aynı numaradan tekrar kayıt olabiliyorsunuz fakat 1 hafta içinde aynı hatta en fazla 1 kere yükleme yapıyor sistem
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Peki kullanıcı adı değiştirmeden van_hoijdonk adıyla 21 kasıma kadar 50 kontör kazanmışım ben, bugün bu kullanıcı adıyla oynadığımda kontör gelir değil mi? Yani bir kullanıcı 1 kere kontör kazanabilir şartı yok?
Eğer varsa öyle bir şart dediğini yapacağım bende.
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Aynı kullanıcı adıyla her hafta katılabilirsin, onda sorun olmuyor Ama sıralı isim alınca sistem fake üyelik olduğunu anlıyor ve tüm üyelikleri banlıyor Bilal abinin yaptığı gibi
Aynı kullanıcı adıyla her hafta katılabilirsin, onda sorun olmuyor Ama sıralı isim alınca sistem fake üyelik olduğunu anlıyor ve tüm üyelikleri banlıyor Bilal abinin yaptığı gibi