Eternity Warriors 2 v2.1.0 Para Hilesi İle Beraber

Sponsorlu Bağlantılar

Mummy1998

Mummy1998

Üye
Sabah yükledim başından kalkamadım oyunda tek eksik chat chatta olsa tadından yenmez 27 lvl oldum :P ,Shopa girin en iyi itemleri alın upgrade yapın hepsini,hemen skilleride altınla açın,sarı pot alın baya lazım oluyo kırmızı saten en azla 10 tane alınıyo alın girin oyuna..Piranda Business Tab 7.0 da oynadım mali tablet hiç kasma yok,donma yok..tavsiye ettiginiz rpg oyun varmı online ?

Konudaki Link kırık beyler buyrun sizin için upload ettim iyi oyunlar;

- - - Eklendi - - -

Sabah yükledim başından kalkamadım oyunda tek eksik chat chatta olsa tadından yenmez 27 lvl oldum :P ,Shopa girin en iyi itemleri alın upgrade yapın hepsini,hemen skilleride altınla açın,sarı pot alın baya lazım oluyo kırmızı saten en azla 10 tane alınıyo alın girin oyuna..Piranda Business Tab 7.0 da oynadım mali tablet hiç kasma yok,donma yok..tavsiye ettiginiz rpg oyun varmı online ?

Konudaki Link kırık beyler buyrun sizin için upload ettim iyi oyunlar;

http://adf.ly/IsLCp

- - - Eklendi - - -

hala bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

en son 5 dakkaya hazır demiştin 4 saat oldu?
...

kurtkrali0101

Üye
kardeşim daha önce ben hiç proğram indirmedim yardımcı olurmusun apk yı indir diyom başka siteye atıyo ama dowland yok üye mi olcam nasıl yapcam yardım ettt

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kardeşim daha önce ben hiç proğram indirmedim yardımcı olurmusun apk yı indir diyom başka siteye atıyo ama dowland yok üye mi olcam nasıl yapcam yardım ettt
Linke tiklayinca cikan yere kodlari girmelisin sonra iniyor.
linki yenilerim istersen.

sir.domino

Üye

sir.domino

Üye
aga ben indirdim apk yi ama yüklenmiyor ilk başta yükleniyor olarak gösteriyor sonrasında onaylanma işareti v yannında da yüklenmedi yazıyor yani velasıl hileyi uygulayamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz telefonum galaxy wonder kafayı yicem herkes yapmış =/

Smurfs55

Üye
'' Bu ada ve farklı imzaya sahip paket zaten yüklendi. '' diye bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım ?

lejeon14

Üye
uygulama yüklüyse onu sil bunu yükle.. aynı hata bendede var şimdi deniyeceğim..

- - - Eklendi - - -

Çalışıyor Teşekkürler..

aLastis

Üye
:tşk:

tam1afyonlu

Üye
tesekkürler

agoin

agoin

Üye
kardes indirme yerine kodlarını yazıyorum indire basıyor um faka oyle kaliyor indiriliyor diye ama yok olmuyor bir yardim

- - - Eklendi - - -

telefon um s3 bu oyunu oynuyorum 40 levelde oynum sifirlandi o yüzden bu hileye iytiyacim var

lejeon14

Üye
Online'sorun varmı arkadaşlar? Benim Online'da guest 1 gözüküyor. yüklemedwen önce normaldi..

girlmania40

girlmania40

Üye
kardeş benimki xperia ray ama oyunda donuyo sonra da oyundan atıyo çözümü yok mu lütfen yardımm

- - - Eklendi - - -

kardeş benimki xperia ray ama oyunda donuyo sonra da oyundan atıyo çözümü yok mu lütfen yardımm

- - - Eklendi - - -

skream88

Üye
teşekkürler çalışıyor htc desire Z

v1neta

Üye
apk dosyasini yukleyince oyunda fazla miktarda paparan oluyor diye biliyorum.

aLon3AnqeL

Üye
Keske 2 3 resim veya google play link atsaydın ;) 1dk boşa gitti. Emeğe saygı hileli olması süper oldu kardeş :tşk:

vural.koksal

Üye
dostum yüklüyorum baya bi uzun mu sürüyo bu 1 saat kaldı dedi?

Miniaturk

Üye
rapidgator.net/file/efe424b8f36af052b413055bc1f92188/

3.0 yükleyin konu açıkta onay görmedi beyefendiler tarafından. Bir de o konuyu açtığım link premiumdu. kaybettim o linki. neyse direk apk yükleyin aynı levelden bile devam ediyor. Bir önceki sürümdeki takılmalar da yok. gayet stabil.

aLon3AnqeL

Üye
saoL kardes oyun super. hileli daha guzeL :tşk:

baskurt85

Üye
Hocam bana balık verme balık tutmayı öğret :D bu oyunda para çoğaltmayı ben kendimde yapmıştım zaten. çünkü sürekli değişiyor. ama goldu nasıl arttırdın?

Üst Alt