Eternity Warriors 2 v1.4.3 - PARA HİLESİYLE BERABER !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye

Superfan

Superfan

Üye
Teşekkürler

say my name!

Üye
dostum dediklerinh uygulamayı yüklemeden önce mi yapcaz ben kurulumdan sonra yaptım ve olmadı ama yorumlara göre yapan arkadaşlar var o yüzden emeğine sağlık

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu oyunda günlük bonus var dimi,o halde biz cihazımızın tarihini ileri alırsak günlük bonuslara hemen erişebiliriz arkadaşımızın paylaştığı hileyi yapamayanlar bununla teselli bulsun en azından:)

osman5434

Üye
Arkadaslar benimkide eksilere dustu napmam gerek ?

- - - Eklendi - - -

ya slm arkadaslar benım param -6470 dustu bunu nasıl duzeltırım acıll yarım ltfn gwaletı atıyorum atıyorum genede - lerde ya napcam :S

- - - Eklendi - - -

ya slm arkadaslar benım param -6470 dustu bunu nasıl duzeltırım acıll yarım ltfn gwaletı atıyorum atıyorum genede - lerde ya napcam :S

mustafa256

Üye
Iyi guzelde sifre istiyo bu ne sifresi anlamadim gitti???

coldman41

coldman41

Üye
teşekkürler :)

kadmadt123

Üye
ya bir şey söylicem acil cevap lazım lütfen yardım edin ben şimdi Google play storeden oyunu indirdiğimde olur mu ?

handsomemahmut

Üye
ya usta benim s3 te titaniumbuckup mıdır nedir yok nasıl yapacagımızı detaylı anlatırmısın sana zahmet 5 saattir ugrasıyorum para hilesini yazdım borclu cıktım -6473 yazıyo nasıl yapcam kafayı yedim bi yardımcı ol sana zahmet birde turbobitten yukleyemedim o titaniyumu alternatif bir link varmı

EmirhanAstasn

Üye
Bende Zaten oyun varmı oynuyordum,ama hileyi indirdim olmadı , oyunuda sizin sitenizden indirmem mi gerekiyor?

murataxoy

Üye
Abartısız 1,5 saattir bu turbobit denen yerden dosya indirmeye calısıyorum... Bana sürekli 10 dakıka bekleme süresü veriyor. İnat ettim tam 4. keredir 10dk veriyor.. 10 dakka bitiyor sayfa yenileniyor ta taaaamm bi bakıosun yeniden 10 dakıka... Dosya indirmenin en yavas olduğu siteye yuklense dosya, 1kb/s ile indirsek simdiye 2-3 sefer indirmistik.... Gozunu sevdigim internetinde bu turbobit denen mal sayfadan baska bızım sinirlerimizi test edecek sayfa mı kalmadı yahu??? Allahını seven baska bır link versin...

• Beğen
Tepkiler: asdas345

desae

Üye
Yapiyorum fakat direk eski -haline donuyor

black_pearl1984

Üye
SDcard/TitaniumBackup TELEFONDA BÖYLE BİR ŞEY YOK NEREYE YÜKLÜCEZ BUNU ?

sercan42_

Üye
sağol

bobo1806

Üye
eline sağlık hocam

buharacilar

buharacilar

Üye
benim sürüm 2.2.1 rootsuz buna göre bişeyler yapabilirmisin dediğini yapıyorum girdiğimde -6770 oluyor

Üst Alt