Eten M600+ Almayı Düşünüyorum Sizce Mantıklı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seablack2

Üye
    Konu Sahibi
Eten M600+ Almayı Düşünüyorum Sizce Mantıklı mı?
Arkadaşlar elimde hp 514 marka bir smartphone telefon var.Bunu satmayı düşünürken online bir ticaret sitesi üzerinden hp 514 ve üstüne bir miktar para karşılığı eten m600+ telefon teklif edildi.Benimde hoşuma gitmedi değil bu telefonu almak istiyorum ama kullananlar veya tel hakkında bilgisi olanlar tel hakkında olumlu ve olumsuz özelliklerini yazarlarsa sevinirim.Bir de m600+ mı daha mantıklı yoksa n80 mi

mancukya

Üye
2 mega kamera, aslinda tel wm05 bazli ama kesin wm6.1 yada 6.5 romlari belki vardir kullanan arkadaslar cevap verir.
Sanirim gps yok, baterisi güzel 1440 mah normal, edge ve umts destegide yok bildigim kadariyla elindeki aleti bilmiyorum ama alicisi varsa daha iyi birseyler bulubilirsin bence.
Artemis gibi falan.

gökalp54

Üye
vallah kardeş ben kullanıyorum.hp dende htc den de iyi 6,1 windows kurulu kasma yok.ama 6,5 kurarsan kasma yapar.e book ,internet willes cok iyi face girebilirsin.programları maxicepden yada pocket pc.gen.tr den indirebilirsin.yükleme yapmadan evvel yedeğe almayı unutma.aynı özellikde casper m600 de var.eten ultravizyon tedarikcisi lakin türkiyedede ki dağıtımı kesmişler.casperden türkce uygulaması var. her hangi bir durum olursa 0542,53023,66 telefonum.allaha emanet ol.

memphisreal

Üye
ben eten x600 kullanıyorum, bir sürü problemi oluyor. Arayana ses yankısı gitmesi, gelen çağrıların bazen görünmemesi, sonra arkadaşların "seni arıyoruz niye açmıyorsun demesi" v.s. v.s.

Bildiğim kadarıyla Eten firması da artık cep telefonu üretmiyor. HTC, LG, Samsung v.b alternatiflere bak bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...