Eteği Kısa Diye Alışveriş Merkezine Alınmadı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mservank

mservank

Üye
Burada böyle bir şey olsaydı ortalık ne hale gelirdi düşünmek bile istemiyorum

Soneday

Soneday

Üye
Capssız olma bu işler

Soneday

Soneday

Üye
şaka bi yana millet iyice kafayı sıyırdı
ah kızlar ah :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Öyle giyinince ne oluyor yani çok mu rahat ediyor :( Sonra başkası baktığı yada laf attığı zaman suç oluyor ... alalala :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1011949' Alıntı:
Öyle giyinince ne oluyor yani çok mu rahat ediyor :( Sonra başkası baktığı yada laf attığı zaman suç oluyor ... alalala :)
Suç kızın üstüne kaldı galiba, teşvik ediyor diye :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Şeriat hortladı !! :ehe :D :D
Yabancı ülkede bile olsa Akp'nin başının altından çıkıyo bunlar :D :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1011949' Alıntı:

E rahat ediyordur tabii! Ne güzel püfür püfür esiyordur! :D :D :D

--------------- Ekleme ---------------

Suç kızın üstüne kaldı galiba, teşvik ediyor diye :ehe

Giriş katta otursam ve gece uyurken camı açık bıraksam, eve de hırsız girse, sonra da yakalanıp yargılansa o hırsız, cezasında indirim yapılır! Zararın artmasına ortak olursan tazminatın azlığına da katlanırsın...

He bu kıroluğu haklı mı gösterir? Hayır! Ama abartmayı ve tahrik etmeyi de haklı göstermez!

Nazy

Nazy

Üye
şahsen ben üstüne t-shirt altınada bişey giymemiş kızdan tahrik olmam
bunun seksi yada erotik bir yanı yok.
Etek olsa belki tahrik edicidir ama
sadece t-shirt, posiva gibi gözükmekten başka işe yaramaz

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ohooo Konu Uçmuş Gitmiş.. :D

Bence Bir Açık Oturum Yapalım..
Kim Suçlu Erkekler mi? Kızlar mı? Diye.. :ehe

_dumanist_

_dumanist_

Üye
    Konu Sahibi
Eee kız teşvik etmiyorsa neden alışveriş merkezine alınmasınki? :ehe
Demekki güvenlik görevlileri olabilecek bir olayda kızı suçlu görüyorki içeriye almamış :ehe
Tek mantıklı açıklaması bu bence olayın :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
şahsen ben üstüne t-shirt altınada bişey giymemiş kızdan tahrik olmam
bunun seksi yada erotik bir yanı yok.
Etek olsa belki tahrik edicidir ama
sadece t-shirt, posiva gibi gözükmekten başka işe yaramaz

:)
Üzülerek görmekteyim ki mesajımdaki "tahrik etmek" kelime öbeğini cinsel anlamda ele almışsınız ve bize nelerden tahrik olursunuz nelerden olmazsınız uzun uzun anlatmışsınız :)
Genelde paylaşım için teşekkür ederim ama bu kadar da paylaşımcı olunmaması gerektiği kanısındayım :kop:

Ben tahrik olmak öbeğini haliyle, "kışkırtmak" anlamında kullandım! Mesajımda da açıkça örneklendirdiğim üzere suç işlemeye kışkırtmaktan bahsediyordum! Askerinizin başına çuval geçirilmesi, Güngören'deki bombalama eylemleri, sarı kırmızı renklerde kostüm giymiş kendini bilmezlerin Fenerbahçe'min stadını kırıp dökmeleri, bütün bunlar tahrik edici niteliğe sahiptir! Karşılığında sizi suç işlemeye yöneltirler! Ermeniler'in kışkırtan, abuk subuk carlamalarından sonra Türk hackerlerin, onların sitelerini başlarına göçertmesi örneğin, amacına ulaşmış bir kışkırtma olarak ele alınabilir (hackerlik yasadışı bir eylemdir zira)!

Olayda da, Rabbimin "güzellik" dağıtırken nerede olduğu belli olmayan bu kızımızın açılıp saçılması (sizi veya beni olmayabilir ama birilerini) suç işlemeye teşvik edebilir! Yani kışkırtır! Kışkırtırsanız da işlenen suç yine suçtur ama toplumda yarattığı infial azalacağından verilecek ceza da azalır haliyle... Toplum belli bir haklılık payı tanır çünkü yapılana (tamamen haklı görmez)!

Ayrıca suç işleme olasılığı artacağından "engelleme" kavramı devreye girer ve kız mağazaya giremez...

Bakınız ----->
Eee kız teşvik etmiyorsa neden alışveriş merkezine alınmasınki? :ehe
Demekki güvenlik görevlileri olabilecek bir olayda kızı suçlu görüyorki içeriye almamış :ehe
Tek mantıklı açıklaması bu bence olayın :)

Nazy

Nazy

Üye
:)
Üzülerek görmekteyim ki mesajımdaki "tahrik etmek" kelime öbeğini cinsel anlamda ele almışsınız ve bize nelerden tahrik olursunuz nelerden olmazsınız uzun uzun anlatmışsınız :)
Genelde paylaşım için teşekkür ederim ama bu kadar da paylaşımcı olunmaması gerektiği kanısındayım:kop:
siyasi meseleler hariç:ehe tüm konuları en ince ayrıntısına kadar anlatmak gerekir
herkezin merak ettiği şeyler vardır:ehe

ben foto gelmeden önce tahrik edici bir fotoğraf bekliyordum
ama neyazıkki varolan durum beni tahrik etmedi:agla:ehe
bunu dile getirmek istedim sadece
ben muzurluğa kaçtım sen ciddiye aldın
böylece, haberin dışında ekstra komik durumlar ortaya çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...